Skip to main content

Παιχνιδι!!!


Ξύπνησε ταραγμένη! Είχε δει φρικτό όνειρο! Πάντα την βασάνιζε αυτό το θέμα αλλά σπάνια έρχονταν στο όνειρο της! Ένιωθε τύψεις για ότι είχε γίνει!
Πως να επανορθώσει πια…μετά από τόσο καιρό! Τα πράγματα είχαν μπερδευτεί πλεον μέχρι και στο μυαλό της!
-Εκείνος ίσως το έχει ήδη ξεχάσει…
Μα ξέχνιουνται αυτά? Τέτοιου είδους ιστορίες δεν λήγουν ποτέ! Σε αφήνουν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και επιστρέφουν μετά από χρονιά!
-Τι θέλω και ξύνω πληγές …ψυθηρισε ! Έψαχνε να βρει ενόχους να ρίξει το βάρος της ευθύνης που πια δεν μιλούσε με τον αδερφό της!
Εκείνη την στιγμή που το συνειδητοποίησε, θύμωσε πολύ, αυτό που έκανε ήταν απαίσιο! Ο κύριος ένοχος ήταν εκείνη! Εκείνη επέτρεψε στους άλλους να μπουν ανάμεσα τους!
Έπρεπε τότε να στάθει δυνατή! Μα τι να διάλεγε… τον άντρα της…η τον αδερφό της…δυο στρατόπεδα χωρισμένα και εκείνη στη μέση! Ποια ήταν η οικογένεια της?
Διάλεξε τον άντρα της και τα παιδιά της, όχι απερίσκεπτα! Δεν ήθελε προβλήματα! Όμως ήταν λάθος ο τρόπος της και το ήξερε πως θα την μετάνιωνε αυτή της την απόφαση!
Κατέβητε στην αποθήκη και βρήκε φωτογραφίες από το πατρικό της…!Ήταν και εκείνος εκεί! Την έπιασαν κλάμματα ! "Τέρμα" είπε και σηκώθηκε με αποφασιστικό ύφος έτοιμη να κάνει το πρώτο βήμα! Το τηλέφωνο της φάνηκε πολύ απότομο! Δεν ήταν και λίγα τρία χρονιά! Άσε που φοβότανε μήπως είχε αλλάξει νούμερο η μήπως το σηκώσει η γυναικά του!
Ένα γράμμα σκέφτηκε και αμέσως έκατσε στο γραφείο της και άρχισε να πληκτρολογεί στο pc! Στο τέλος ξαναδιάβασε ότι είχε γραψει!Της φαίνονταν κουτό!
-Μα χωράνε τα συναισθήματα σε λέξεις είπε…Ποσό απρόσωπο μπορεί να είναι ένα γράμμα…! Άλλωστε δεν ήταν οποίος και οποίος! Στις φλέβες τους κυλούσε το ίδιο αίμα!
Έσβησε το γράμμα, ντύθηκε και πήγε στο γραφείο…εκεί θα τον έβρισκε σίγουρα τέτοια ώρα…


Ευχαριστω τον Κλεαρχο για την προσληση και με τη σειρα μου προσκαλω την Ανναμαρια τον Αrthuro Τον Σακη
Την Ζουφιτσα
το φαντασματακι
Τη Μargo
και τον Dark_Morpheus

Nα γραψουν την δικη του ιστοριουλα με τις λεξεις...αγγελος, ηλιος, ωρα, βροχη, σκαλοπατια!:)

Comments

Shades said…
Ανατολή μου μπράβο ! ! !
Πολύ όμορφα περιγράφεις συναισθήματα.
Καλημέρα και καλή βδομάδα.
Να εισαι καλα!:) Αν και δεν συμφωνω οχι απο μετριοφροσυνη αλλα απο αντικειμενικη ειλικρινεια!:P Ανταποκριθηκα απλα στην προσκληση του Κλεαρχου προσπαθωντας να γραψω κατι με τις λεξεις που σκαρφιστηκε!:p
GhostHunter said…
βρε Ανατολίτσα μου σ'ευχαριστώ για την πρόσκληση.
Όταν έχω την διάθεση και τον χρόνο θα στο γράψω... Στο υπόσχομαι...

Πολλά πολλά φιλιά
Οπωτε θες...δεν ειναι υποχρεωση!Παιχνιδι ειναι...και αν θελεις φυσικα συμμετεχεις!Εμεις παντως σε παιζουμε..!:P

Kisses!!!
annamaria said…
...και ομως η ιστορια σου ειναι δυστυχως καθημερινη!!
Ειναι λιγα τα προβληματα που μπορουν να χωρισουν δυο αδελφια??
Ερχεται πολλες φορες απο εκει που δεν το περιμενει κανεις!!
Εσυ ομως με τον Νικο σου πρεπει να ειστε η εξαιρεση!!
Τα φιλια μου!!
ΥΓ
Οταν ειδα την προσκληση σου , ειχα ηδη γραψει, ομως υποσχομαι να συμπληρωσω!
Σε ευχαριστω πολυ !!
Ο Νικολας μου και εγω πιστευω να μην εχουμε τετοια προβληματα ποτε!:D Η πλακα ειναι οτι καθε φορα που σκεφτομουν τον αδερφο της κοπελας στο κειμενο μου ερχοτανε ο Νικος στο μυαλο...και καθως ειμαι προλυπτικη:p χτυπαγα και ξυλο:D Μεταξυ μας ομως αυτο;)
Προφανως ειναι καθημερινη η ιστορια αφου ηταν κιολας η πρωτη ιδεα μου ειχα με το που διαβασα τις λεξεις!Συνειρμικα ισως!Πολυ ασχημες καταστασεις!!!Μακρια απο μας;p

Εγω σε ευχαριστω!Φιλια!!!
Δεν ξέρω γιατί δεν το πιστεύεις κουκλίτσα, αλλά όντως το κείμενό σου είναι ζεστό, τρυφερί κι αληθινό!!! Μπράβο! Και με δυνατό μήνυμα!
Φιλάκια
Sigmataf said…
Τίποτα λιγότερο απο αυτό.
Τίποτα πιο πολύ απο ευχές για μια καλή βδομάδα.

;))
Κοίτα, εμένα δεν μου πολυάρεσε η ιστοριούλα... Ίσως γιατί κάποτε έζησα μια παρόμοια κατάσταση και δεν θέλω να τη θυμάμαι...
Όσο για το Νίκο... θυμάσαι τι τρομάρα είχα πάρει!
Ηλιαχτιδα, ευχαριστω πολυ!Το μηνυμα συμφωνω οτι ειναι πολυ δυνατο!

Σιγματαφ....Πολλα φιλια και καλη εβδομαδα!

Ασκαρδαμυκτι μου,ειναι ασχημες αυτες ιστοριες ουτως η αλλως, αλλα ειναι και οτι εγω δεν εχω το ταλεντο...οπως εσυ η καποιοι ακομα εδω μεσα;)Για τον Νικολα ...ναι Θυμαμαι ποσο ειχες τρομαξει:D

Φιλακια σ'ολους!Ευχαριστω για τα σχολια σας!
Angel Vs Life said…
einai apisteuto poso poly mporei na se epireasei ena oneiro...
Δεν εχεις καθολου αδικο;p

Popular posts from this blog

Το τελευταιο Post του χρονου!!!

Γεια σας… έφτασε ο καιρός και πρέπει να πάω και εγω σπιτάκι μου… να κάνω διακοπές να ηρεμήσω να μην διαβάζω…να ειμαι έξω για βόλτες… η με φίλους…! Ήδη έχει αρχίσει και μυρίζει Ελλάδα… Ναι…εγω μυρίζω Ελλάδα κάθε φορά που κατεβαίνω στο Ελ. Βενιζέλος! Πόσο μου έλειψαν όλα… και ας ξέρω ότι μετά, σε ένα μήνα δηλαδή που θα γυρίσω Swansea, θα μου έχει λείψει το εδώ…! Τώρα όμως, αχ και τι δεν θα έδινα ναι ήμουν με μια κίνηση εκεί… Είναι βασανιστική αυτή η αναμονή. Όλοι με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι θα κάνουμε κατά την διάρκεια των διακοπών μας και πως είναι τα πράγματα γενικώς εκεί… Εσάς θα σας χάσω για ένα μήνα.!!! Τελείως !!!! Εύχομαι σε ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ και στον καθένα ξεχωριστά καλές γιορτές και να περάσετε μια όμορφη πρωτοχρονιά!!! Χρονια πολλά σε όσους γιορτάζουν και να χαίρεστε τα αγαπημένα σας άτομα !!! Να πάρετε πολλά δώρα και πολύ αγάπη…να δώσετε επίσης και από τα δυο….Kαι γενικώς εύχομαι μέσα από την ψυχή μου ότι επιθυμείτε!!! Κλέαρχε ειμαι σίγουρη ότι οι γιορτές θα ναι τέλειες

Tελευταια φορα :)!!!

Θελω να ευχαριστησω τον Arturo για την προσκληση που μου εκανε και παλι στο παιχνιδι :) Ειναι τιμη μου και την δεχομαι.Ομως θα πω οτι ειναι η τελευταια φορα που παιζω:p και οτι αυτη τη φορα δεν θα πεταξω το μπαλακι Γιατι νομιζω οτι το παρακαμε...;) 1)Πιστευω οτι αν ολοι αυτοι που υποστηριζουμε οτι μπορουμε να αλλαξουμε το κοσμο, αν πραγματικα προσπαθησουμε τοτε μπορουμε...αλλα δεν προσπαθουμε! 2)Τον πρωτο ερωτα της ζωης μου τον λενε ΒΑΣΙΛΗ 3)Μισω τα κωμμοτηρια...αντιθετα με το μισο γυναικειο πληθυσμο! 4)Δενομαι με αντικειμενα...ας πουμε το κινητο μου...ενα κουκλακι που εχω απο τριων ετων και αλλα πολλα!:p 5)Αυτη ειμαι εγω και ουδεμια σχεση εχω με την κοπελα στο avatar:s

Αφιερωμενο στον Νικο!

O κυριος στην photo ειναι το πιο γλυκο πλασμα στον κοσμο!Ευαισθητος ρομαντικος γλυκος εχει αρχες και ξερει να φερεται αναλογα με τις περιστασεις!γραφει ποιηματα και εχει ταλεντο!Διαθετει απιστευτο χιουμορ...σε σημειο να μπορεις να αναπνευσεις απο τα γελια...και μολις εχει κλεισει τα 20!!!!Παρολα αυτα ειναι με μια κοπελα εδω και πολυ καιρο και περνανε καλα!Για εμενα ειναι τα παντα!Τον αγαπαω περισσοτερο απο ολο τον υπολοιπο κοσμο πανω στην Γη και μου λειπει περισσοτερο απο ολους τωρα που ειμαι μακρια τους!Αυτος ο κυριος λοιπον ειναι ο αδερφος μου !:)