Skip to main content

7 Favorite movies

Αυτη τη φορα το παιχνιδακι απαιτει να παρουσιασουμε τις 7 πιο αγαπημενες μας ταινιουλες!Ομολογουμενως δυσκολο μου φανηκε!!!Δεν ειναι μονο 7 οι αγαπημενες μου και γενικα μολις με ρωτησουν παντα κολλαω στο να απαντησω! Θελω να ευχαριστησω την φιλη μου Serenity οπου με καλεσε και εμενα στο παιχνιδακι:) Σας παρουσιαζω λοιπον...τις ταινιες που αγαπω και σας τις προτεινω να τις δειτε αν δεν τις εχετε ηδη δει!:)


Θα με συγχωρεσεται για αυτη την παρασπονδια που κανω και παραβλεπω τους κανονες του παιχνιδιου!Ο Tim Burton ειναι για μενα ενας απο τους πιο ταλαντουχους ανθρωπους στον πλανητη μας και μαλιστα μια πολυ ενδιφερουσα προσωπικοτητα(μαλλον για ψυχολογους)Ολες του οι ταινιες εχουν θεση στην καρδια μου και στην συλλογη μου φυσικα μιας και ειλικρινα δεν μπορω να ξεχωρισω καμια!Πολλες απο αυτες τις εχετε δει αλλα σας διαβεβαιω...δεν αρκει μονο μια φορα, με μια φορα...βλεπεις την ταινια, τα νοηματα της ταινιας κρυμμενα πισω απο καθε λεξη του σεναριου τα ανακαλυπτεις μετα την πρωτη
θεαση!Ηταν αδυνατο να τις βαλω ολες αλλα οι παραπανω ειναι οι πιο γνωστες:)! Η καθεμια τους εχει κατι το ξεχωριστο και ειναι επιρεασμενη απο παραμυθι!Ο Jonny Depp ειναι ο αγαπημενος μου ηθοποιος αναμφισβητητα και το ταλεντο του αναδυκνειεται σε πολλες απο τις ταινιες του Burton!





Η βασίλισσα των καταραμένων! Μια πολύ καλή ταινία όπου συμπτωματικά την είχε εχθές ιδιωτικός σταθμός της χώρας μας κατά τις 12. Ταινία τρόμου δεν θα την έλεγα καθότι δεν συμπαθώ τις ταινίες τρόμου αυτή μέχρι που ανήκει και στις αγαπημένες μου!Είναι η ιστορία ενός vampire που αποφασίζει να αποκαλύψει την ταυτότητα του και μπαίνει σε ένα συγκρότημα!Τα υπόλοιπα έπονται! Nα σημειωσω επισης οτι ο Stuart Townsend ειναι εκπληκτικος...απο ολες τις αποψεις και η μουσικη που πλαισιωνει την ταινια απλα εκπληκτικη επισης!




Το εχω πει και στο παρελθον οτι αυτη ειναι μια απο τις πιο αγαπημενες μου ταινιες!To breakfast at Tiffany's ειναι μια ταινια κλασικη πλεον στις μερες μας, παραγωγη του 1961!Ειναι μια απο τις αγαπημενες μου γιατι θαυμαζω πολυ την Audrey Hepburn!Το απολυτο θηλυκο και πολυ καλη ηθοποιος!Το σεναριο νομιζω οτι ειναι ονειρο ενος πολυ μεγαλου ποσοστου γυναικων!;)



Το κοκκινο βιολι ειναι η πιο πρωτοτυπη ταινια που εχω δει οσον αφορα το σεναριο!Ενθουσιαστηκα!Πεντε διαφορετικες ιστοριες σε πεντε διαφορετικα μερη του πλανητη...Ενας κυκλος που καταληγει στο τελος του αποκαλυπτωντας ενα μυστικο που αρχιζεις να το υποψιαζεσαι στο τελος!10 με τονο!Εξαιρετικη!


Μeet Joe Black!Tα λογια ειναι περιττα παιζει ο Brand Pitt που εκτως απο πανεμορφος ειναι και ταλαντουχος!!!Η ταινια μας παρουσιαζει την πιο ρομαντικη ιστορια που εχω δει ποτε μου!!!Συναισθηματικη συγκινητικη εξυπνη αλλα το φιναλε διχαζει!!!


Πως θα μπορουσε να λειπει το Truman Show απο τις αγαπημενες μου ταινιες!!!Ειναι πιο γλυκια ταινια που εχω δει!θηγει με τοσο εξυπνο τροπο θεματα τις επικαιροτητας!Ο Jim Carey ειναι πολυ καλος και ενσαρκωνει το ρολο τελεια θα ελεγα χωρις δυσταγμους!



Λοιπον το Stay ειναι μια πολυ ενδιαφερουσα ταινια!Οι ηθοποιοι εξαιρετικοι και το σεναριο επισης!Η σκηνοθεσια του εργου ειναι λιγο επιρεασμενη απο το fight club και ιδου ο λογος που το λατρεψα!Εκει που νομιζεις οτι εχεις μαντεψει τι ακριβως γινεται ερχεται το τελος και σε αφηνει με ανοιχτο το στομα!:)

Καλω στο παιχνιδι αν εχουν τον χρονο την ορεξη και την καλη διαθεση να μοιραστουν μαζι μας τις 7 αγαπημενες τους ταινιες οι:
Τhegypsy
Σοφια
Αλεξανδρα
Κλεαρχος
Philos
Zoufitsa
Shades in the dark

Comments

ΠΡΕΖΑ TV said…
Ωραιες επιλογες!!!!
Οh!!!Eυχαριστω πολυ για την εκτίμηση των επιλογων μου!:)
david santos said…
Hello!
This work is fantastic!
Have nice wkend
Ο Μπραντ Πιτ είναι ερωτικός μου αντίζηλος ... και δεν τον βλέπω!
Αλλά το "βιολί" μου άρεσε πολύ!
Serenity said…
Το Κόκκινο Βιολί είναι πραγματικά εξαιρετικό... Από τα δικά μου αγαπημένα, επίσης! :)

Σ' ευχαριστώ που ανταποκρίθηκες, καλή μου. :)
Jason said…
Λίγες από τις ταινίες αυτές έχω δει, άλλωστε στις ταινίες γενικά έχω κενά.
Ευχαριστούμε και εσένα λοιπόν, εγώ προσωπικώς θα τις έχω και αυτές υπόψη μου.
Καληνύχτες.
Αχ είδα τον Τζόνι τώρα κι έπαθα πρωινιάτικο..!
Το "Serendipity" δεν το βλέπω...
Μοιαζουμε ανατολιτσα;)
Ξεxασες να βαλεις και τους πειρατες της Καραιβικης;)

Πριγκιπα και μενα μαρεσει το Serendipity :)
Aσκαρ μου δεν εχεις να φοβασαι τπτ απο τον Πιτ;)Χαιρομαι που σ'αρεσε το βιολι:)

Serenity φυσικα και θα ανταποκρινομουν:)Τιμη μου!Το κοκκινο βιολι ειναι υπεροχη ταινια!

jason oταν εχεις ορεξη δες καμια απο αυτες;)

Παιδισκη μου σε καταλαβαινωωωω!!!!ΑΧ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙς ΤΟ BLOGAKI !:(

Μικρε Πριγκηπα εχεις δικιο...και μαλιστα η συγκεκριμενη ταινια σημαινει και πολλα για την ζωη μου αλλα κολλησα και δεν την θυμηθηκα για καποιο λογο...σιγουρα ειναι πιο αγαπημενη μου απο το stay η απο κοκκινο βιολι!

Candoulini μου το εχω καταλαβει απο τις πρωτες μερες...απλα αποδεικνυεται ολο και περισσοτερο με τον καιρο!!!Οι πειρατες μ'αρεσαν αλλα το 1 περισσοτερο!!!


Φιλια σε οοοολουςςςς
Klearchos said…
Απαντάω με παιχνίδι λέξεων εδώ
Shades said…
Ανατολίτσα πολύ όμορφη η επιλογή των ταινιών που σ’ αρέσουν, όμως πιστεύω αυτό είναι κάτι που το έχουμε κάνει κάποιοι μέσα στο προφίλ μας από τη πρώτη μέρα που γίναμε μπλόγκερ.
Σ’ ευχαριστώ για τη πρόσκληση..
Καλημέρα.
Καλημερα Shades...το διευκρινησα οτι δεν ειναι υποχρεωτικο:)
Anonymous said…
kalo mou!
i just saw your invitation! thank you so much for your suggestion!
i will reply here or later in my blog!

kisses!
philos said…
Να μαι και εγω ολίγον αργοπορημένος.
Χαίρομαι που έχεις βαλει στην κορυφή έναν από τους πλέον αγαπημένους μου σκηνοθέτες με αρκετές από τις πλέον αγαπημένες μου ταινίες.
Ο Τιμ Μπάρτον απλά δεν παίζεται. Σε ταξιδεύει σε κάθε του ταινία.

Και τώρα πάω πάλι σπίτι μου μπας και συμμαζευτώ λίγο και ανταποκριθώ στην πρόσκληση σου!
Χαιρομαι ιδιαιτερως!:)

Ελπιζω να το προλαβω το ποστ;) Γιατι σας ερχομαι στην πατριδα την Πεμπτη:p
akis said…
TIM BURTON ΜΕΓΑΛΟΦΥΙΑ
Σοφία said…
Ευχαριστώ για την πρόσκληση! Θα ανταποκριθώ λίαν συντόμως.
Aki χαιρομαι που συμφωνουμε:)

Σοφακι θα χαρω να δω το ποστακι σου!Να εχεις στο σου οτι κατεβαινω Ελλαδα την Πεμπτη και αν αργησω το δω δεν θα ειναι εκπροθεσεως:)
CyberEddie said…
κατ' αρχήν να πώ ότι είναι η πρώτη φορά που σου γράφω, δεν θα είναι η τελευταία, ότι μου άρεσαν οι επιλογές σου, ειδικά το red violin, και να σημειώσω μια ταινία που μου έκανε εντύπωση και που ξέχασα να την βάλω στις δικές μου καλύτερες και είναι το "θα σε δω στον παράδεισο" με τον Robin Williams ...
Σε ευχαριστω πολυ:) Χαιρομαι που σου αρεσαν οι επιλογες μου!

Εχεις πολυ δικιο...Αλλα το σηγκεκριμενο εργο...αμα το βλεπω αρρωσταινω γιατι τυχαινει να ειμαι πααααρα πολυ ρομαντικη και με συγκινουν τετοιου ειδους αγαπες:)

Θα τα πουμε μετα το Πασχα γιατι φευγω για Ελλαδα και δεν θα μπαινω Internet για bogging:)

Καλες γιορτες:)
CyberEddie said…
καλές γιορτές, ρομαντικούλα!!

Popular posts from this blog

Το τελευταιο Post του χρονου!!!

Γεια σας… έφτασε ο καιρός και πρέπει να πάω και εγω σπιτάκι μου… να κάνω διακοπές να ηρεμήσω να μην διαβάζω…να ειμαι έξω για βόλτες… η με φίλους…! Ήδη έχει αρχίσει και μυρίζει Ελλάδα… Ναι…εγω μυρίζω Ελλάδα κάθε φορά που κατεβαίνω στο Ελ. Βενιζέλος! Πόσο μου έλειψαν όλα… και ας ξέρω ότι μετά, σε ένα μήνα δηλαδή που θα γυρίσω Swansea, θα μου έχει λείψει το εδώ…! Τώρα όμως, αχ και τι δεν θα έδινα ναι ήμουν με μια κίνηση εκεί… Είναι βασανιστική αυτή η αναμονή. Όλοι με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι θα κάνουμε κατά την διάρκεια των διακοπών μας και πως είναι τα πράγματα γενικώς εκεί… Εσάς θα σας χάσω για ένα μήνα.!!! Τελείως !!!! Εύχομαι σε ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ και στον καθένα ξεχωριστά καλές γιορτές και να περάσετε μια όμορφη πρωτοχρονιά!!! Χρονια πολλά σε όσους γιορτάζουν και να χαίρεστε τα αγαπημένα σας άτομα !!! Να πάρετε πολλά δώρα και πολύ αγάπη…να δώσετε επίσης και από τα δυο….Kαι γενικώς εύχομαι μέσα από την ψυχή μου ότι επιθυμείτε!!! Κλέαρχε ειμαι σίγουρη ότι οι γιορτές θα ναι τέλειες

Tελευταια φορα :)!!!

Θελω να ευχαριστησω τον Arturo για την προσκληση που μου εκανε και παλι στο παιχνιδι :) Ειναι τιμη μου και την δεχομαι.Ομως θα πω οτι ειναι η τελευταια φορα που παιζω:p και οτι αυτη τη φορα δεν θα πεταξω το μπαλακι Γιατι νομιζω οτι το παρακαμε...;) 1)Πιστευω οτι αν ολοι αυτοι που υποστηριζουμε οτι μπορουμε να αλλαξουμε το κοσμο, αν πραγματικα προσπαθησουμε τοτε μπορουμε...αλλα δεν προσπαθουμε! 2)Τον πρωτο ερωτα της ζωης μου τον λενε ΒΑΣΙΛΗ 3)Μισω τα κωμμοτηρια...αντιθετα με το μισο γυναικειο πληθυσμο! 4)Δενομαι με αντικειμενα...ας πουμε το κινητο μου...ενα κουκλακι που εχω απο τριων ετων και αλλα πολλα!:p 5)Αυτη ειμαι εγω και ουδεμια σχεση εχω με την κοπελα στο avatar:s

Αφιερωμενο στον Νικο!

O κυριος στην photo ειναι το πιο γλυκο πλασμα στον κοσμο!Ευαισθητος ρομαντικος γλυκος εχει αρχες και ξερει να φερεται αναλογα με τις περιστασεις!γραφει ποιηματα και εχει ταλεντο!Διαθετει απιστευτο χιουμορ...σε σημειο να μπορεις να αναπνευσεις απο τα γελια...και μολις εχει κλεισει τα 20!!!!Παρολα αυτα ειναι με μια κοπελα εδω και πολυ καιρο και περνανε καλα!Για εμενα ειναι τα παντα!Τον αγαπαω περισσοτερο απο ολο τον υπολοιπο κοσμο πανω στην Γη και μου λειπει περισσοτερο απο ολους τωρα που ειμαι μακρια τους!Αυτος ο κυριος λοιπον ειναι ο αδερφος μου !:)