Skip to main content

My favorite things!!!:)

Στο προηγούμενο ποστακι μου ανέφερα λοιπόν ότι δένομαι πολύ με αντικείμενα!Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα ανέφερα το κουκλάκι μου που το έχω από τριών ετών!:p Ήταν πολύ αστείο λοιπόν όταν αποφάσισα να κάνω καινούργιο ποστ με τα αντικείμενα που αγαπάω πολύ! Η ιστορία μόλις ξεκίνησε….πήρα την μηχανή και άρχισα να φωτογραφίζω:p Τίποτα το πολύ ενδιαφέρον για εμένα πάντως μάλλον θα είναι ένα από τα πιο όμορφα ποστ:)


Ξεκινάμε με τον «Πιπινακη» παρακαλώ προσοχή την ορθογραφία … Το κουκλάκι αυτό προέκυψε ένα Πάσχα μαζί με αλλά πολλά παιχνίδια…μου τα έφερε όλα ο νονός μου σπίτι ως δώρα!Αυτό το πλασματακι λοιπόν ήταν το παιχνίδι του παιχνιδιού μου….κι όμως κατάφερε να μπει στην καρδιά μου περισσότερο από κάθε άλλο!Δεν έπαιξα μαζί του ποτέ… απλά τον πρόσεχα και τον κουβάλαγα μαζί μου κρυφά βέβαια αλλά παντού!(Μέχρι και τώρα;))



Αυτό εδώ θα μπορούσε κανείς να πει ότι πρόκειται για τα απομνημονεύματα μου!!!Έχω σταματήσει να γράφω την ιστορία της ζωής μου πια… πάντως άμα έχω τις μαύρες μου κάθομαι και το διαβάζω από την αρχη:p


Είναι ένα από τα αγαπημένα μου DVD, τέλεια ταινία και κλασική πλέον!:)


Σε αυτο το abum υπαρχουν οι πιο αγαπημενες φωτογραφιες της ζωης μου!:)

Αυταααααα!!!:)

Kαι σε αλλα με υγεια;)

Comments

thegypsy said…
Λοιπόν,μιας και το ποστ είναι ιδιαίτερο και το comment μου θα είναι εκ των εσω!
-Πρώτο κεφάλαιο ο δύσμοιρος και τρισχαριτομένος Πιπινάκης!!! Τρισχαριτομένος αν και τα έχει τα χρονάκια του( τον έχεις και απο 3ετών!!!γλυκόοοοο μου εσύ!!!) και δύσμοιρος γιατί πόσα και πόσα βράδια ξαπλώναμε πάνω του (Κατα λάθος πάντα) και μας ενοχλούσε κιόλας ο κακομοιρούλης!!!! Γιατί στο πληντύριο που έβγαινε κατσιασμένο?!?!?!?!?! Α,ρε Πιπινάκη μεγαλεία, που μπήκες και πρώτη μούρη στο blog!!!!! Ένα κουκλάκι είσαι(κυριολεκτικά και μεταφορικά)!
-Break fast at Tiffany's: Τώρα να μιλήσω??? Ε,ναι λοιπόν θα μιλήσω! Θα μιλήσω και θα πω ότι την είχες αγοράσει ένα ολόκληρο χρόνο και την έβλεπα μόνη μου, ώσπου τελικά αποφασίσαμε να την δούμε μαζί κάτι που διήρκησε τρεις μέρες!!!! (Άξιο απορίας)
Τώρα για το ημερολόγιο και το για το album πέρα του ότι μου έχεις δείξει το περιεχόμενο και των δύο επειδή παραείναι προσωπικά έχω απλά να πω ότι σε καθρεφτίζουν και είναι όσο γλυκά όσο εσύ;);)
Λοιπον...να σου πω την αληθεια... ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!!!!!

Να με ξεφτηλιζεις δημοσια;D
ΟΚ δεν μπορω να αρνηθω τιποτα απο ολα αυτα ...ομως τονιζεις λαθος πραγματα
1)Σημασια δεν εχει οτι κοιμωμασταν πανω του αλλα το οτι κοιμωμασταν μαζι του
2)Το breakfast at Tiffany's δεν εχει σημασια οτι το ειδαμε σε τρεις δοσεις αλλα το οτι το ειδαμε τελικα και μαλιστα ειναι μια απο τις πιο αγαπημενες μου ταινιες;)
3)Για τα αλλα δυο δεν λεω τιποτα:p απο σεβασμο στο παρελθον μου...οχι γιατι δεν εχω να πω!:D

Πολλλλλλααααααααα Φιλιαααααααα
zoufitsa said…
Μου θυμισες τον Μπουμπι μου (εδω κοκκινισα) ενα γοριλακι που μου ειχε φερει ο παππους μου στα πεντε μου χρονια.Καποια στιγμη ο Μπουμπης χαθηκε απο τα χερια μου και το κενο ηταν παρα πολυ μεγαλο,ωσπου τον ξανα βρηκα μετα απο 21 χρονια στο σπιτι της γιαγιας μου εχοντας χασει το ενα χερακι του.Το τι κλαμα εριξα την μερα εκεινη που τον ξανα βρηκα δεν μπορω να στο πω...

Σου ευχομαι γλυκεια παντα να εισαι τοσο αληθινη και ψυχουλα...

Φιλια ομορφουλα
Αχχχχχχχ 1000 ευχαριστω:):):) Να εισαι καλα Ζουφιτσα μου!!!Σου ευχομαι και εγω τα ιδια και ειμαι πολυ χαρουμενη που μπορω να ανταποδωσω!!!:)

Φιλακια και καλο μηνα:)

Popular posts from this blog

Το τελευταιο Post του χρονου!!!

Γεια σας… έφτασε ο καιρός και πρέπει να πάω και εγω σπιτάκι μου… να κάνω διακοπές να ηρεμήσω να μην διαβάζω…να ειμαι έξω για βόλτες… η με φίλους…! Ήδη έχει αρχίσει και μυρίζει Ελλάδα… Ναι…εγω μυρίζω Ελλάδα κάθε φορά που κατεβαίνω στο Ελ. Βενιζέλος! Πόσο μου έλειψαν όλα… και ας ξέρω ότι μετά, σε ένα μήνα δηλαδή που θα γυρίσω Swansea, θα μου έχει λείψει το εδώ…! Τώρα όμως, αχ και τι δεν θα έδινα ναι ήμουν με μια κίνηση εκεί… Είναι βασανιστική αυτή η αναμονή. Όλοι με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι θα κάνουμε κατά την διάρκεια των διακοπών μας και πως είναι τα πράγματα γενικώς εκεί… Εσάς θα σας χάσω για ένα μήνα.!!! Τελείως !!!! Εύχομαι σε ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ και στον καθένα ξεχωριστά καλές γιορτές και να περάσετε μια όμορφη πρωτοχρονιά!!! Χρονια πολλά σε όσους γιορτάζουν και να χαίρεστε τα αγαπημένα σας άτομα !!! Να πάρετε πολλά δώρα και πολύ αγάπη…να δώσετε επίσης και από τα δυο….Kαι γενικώς εύχομαι μέσα από την ψυχή μου ότι επιθυμείτε!!! Κλέαρχε ειμαι σίγουρη ότι οι γιορτές θα ναι τέλειες

Tελευταια φορα :)!!!

Θελω να ευχαριστησω τον Arturo για την προσκληση που μου εκανε και παλι στο παιχνιδι :) Ειναι τιμη μου και την δεχομαι.Ομως θα πω οτι ειναι η τελευταια φορα που παιζω:p και οτι αυτη τη φορα δεν θα πεταξω το μπαλακι Γιατι νομιζω οτι το παρακαμε...;) 1)Πιστευω οτι αν ολοι αυτοι που υποστηριζουμε οτι μπορουμε να αλλαξουμε το κοσμο, αν πραγματικα προσπαθησουμε τοτε μπορουμε...αλλα δεν προσπαθουμε! 2)Τον πρωτο ερωτα της ζωης μου τον λενε ΒΑΣΙΛΗ 3)Μισω τα κωμμοτηρια...αντιθετα με το μισο γυναικειο πληθυσμο! 4)Δενομαι με αντικειμενα...ας πουμε το κινητο μου...ενα κουκλακι που εχω απο τριων ετων και αλλα πολλα!:p 5)Αυτη ειμαι εγω και ουδεμια σχεση εχω με την κοπελα στο avatar:s

Αφιερωμενο στον Νικο!

O κυριος στην photo ειναι το πιο γλυκο πλασμα στον κοσμο!Ευαισθητος ρομαντικος γλυκος εχει αρχες και ξερει να φερεται αναλογα με τις περιστασεις!γραφει ποιηματα και εχει ταλεντο!Διαθετει απιστευτο χιουμορ...σε σημειο να μπορεις να αναπνευσεις απο τα γελια...και μολις εχει κλεισει τα 20!!!!Παρολα αυτα ειναι με μια κοπελα εδω και πολυ καιρο και περνανε καλα!Για εμενα ειναι τα παντα!Τον αγαπαω περισσοτερο απο ολο τον υπολοιπο κοσμο πανω στην Γη και μου λειπει περισσοτερο απο ολους τωρα που ειμαι μακρια τους!Αυτος ο κυριος λοιπον ειναι ο αδερφος μου !:)