Skip to main content

Kαι συνεχιζει το παιχνιδακι:)


Δεν ηξερα οτι αν σε ξανα καλεσουν πρεπει οπωσδηποτε να συνεχισεις το παιχνιδι και για αυτο αρνηθηκα στο φιλο μου Dark_Morpheus να συνεχισω λεγωντας του οτι το εχω ηδη κανει!Εχθες ομως ο Σακης:):):) μου προτεινε να συνεχισω :) και δεν μπορουσα να αρνηθω μετα απο δυο προσκλησεις!Οπωτε...

1)Ειμαι απο τους ανθρωπους που λατρευουν το cinema ειναι ενας απο τους αγαπημενους μου τροπους διασκεδασης.Aν και μισω τις ταινιες τρομου...(τις βλεπω "ποτε-ποτε":p)

2)Στην δευτερα γυμνασιου ημουν η αιτια μιας αποχης απο το μαθημα επειδη δεν μας πηγανε ολοημερη εκδρομη!!!!!!:D Aν και ημουν υποδειγμα μαθητριας και ειχανε να λενε για τον χαρακτηρα μου...εκεινη την ημερα μαλλον αλλαξαν γνωμη οι καθηγητες προς το κακο και οι μαθητες απλα εμαθαν μια πλευρα μου που δεν την ηξερα ουτε εγω!!!:D

3)Δεν εχω παει πενταημερη με το σχολειο!!!:D Kαθως πολυ ερωτευμενη εκεινο το διαστημα αποφασισα να πω στους δικους μου οτι θα παω και τους καθηγητες μου οτι δεν θα παω...και κατεληξα να περασω πενταημερη εκδρομη στην Πατρα οπου σπουδαζε ο φιλος μου!Το ζητημα εκτος απο πολυ τολμηρο ηταν και επικινδυνο απο οτι αποδειχτηκε!:D Τελος καλο ολα καλα!

4)Πηρα καινουργιο αυτοκινητο και το εμαθα μολις εχθες!!!Οσοι ζητε στην Αθηνα ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ αμεσως μετα το ποστ μου "Φευγω για ΠΑΣΧΑ"!!!!:):):)

5)Εχω ταξιδεψει απο SWANSEA για Λονδινο και απο Λονδινο για Ελβετια εχωντας 4 λιρες(σχεδον 7 euro)στο πορτοφολι μου!To ταξιδι κρατησε τρεις μερες...Και ομως ...εζησα!!!:D

Οι επομενοι που παιρνουν πασουλα απο μενα...ειναι:
-Serenity
-Akardamykti
-Candy
-Alicia
-Το φιλαρακι μου!!!

Comments

Φιλεναδα με σκοτωσες...Τι να γραψω τωρα μου λες?Αμα αρχισω και γραφω θα "στειλω" πολλους!

:))) χαχαχαχα
E ενταξει τι να πω και εγω...:D ολοι σας εχετε ξαναγραψει...:D...Προαιρετικα!!!:D

Mακια σου!(Κ)
philos said…
Δεν μας είπες μάρκα και χρώμα αυτοκινήτου, για να ξέρουμε ... να πέσουμε πάνω σου!
;)
Καλοτάξιδο!
To σιγουρο ειναι οτι θα ειναι fiat poundo, τωρα για το χρωμα δεν ειμαι σιγουρη ακομα...παει για εκπληξη:D

Να εισαι καλα:)
Unknown said…
είσαι τολμηρή, ριψοκίνδυνη, ευτυχώς που μετακόμισα στην Πάνω Πόλη αλλιώς... ;)
Xaxaxa!Ε ενταξει την γλιτωσες!!;D
Με εντυπωσίασε το υπ αρ 5!
Μ'ηπως πρέπει να σε βάλουμε Υπουργό Οικονομικών;
Με εναν ορο δεχομαι:)...Να εχω υφυπουργο την thegypsy γιατι ειμασταν μαζι:D
fish eye said…
ααχχχ κι εγω το λατρευω το σινεμαδακι..φιλια..!!
zoufitsa said…
Ευτυχως το Πασχα θα παω Επαρχια χαχαχχαχαχαχα

Καλοριζικο κουκλιτσαααα..!!
akis said…
Γραφεις υπεροχα.Μου αρεσει.
Επειδη φανταζομαι θα σου αρεσουν τα ταξιδια σου προτεινω το βραδακι να περασεις μια βολτουλα απο το ταξιδιαρικο μπλογκ μου.
θα τα λεμε.
Μεινε παντα στην ανατολη η δυση μαζευει πολυ κοσμο....
Με το φεγγαρι αγκαλια χαιρομαι!!!:)
μακια σου!!!

Ζουφιτσα μου...προσοχη γιατι θα μαι Ελλαδα ενα μηνα...καπου θα σε πετυχω!

Ακη ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια:)Λατρευω τα ταξιδια αλλα και το βlogging πια ειναι hobbie για μενα οπωτε δεν εχω λογο να αρνηθω να ανταποδοσω την επισκεψη:) Θα τα λεμε:)
GhostHunter said…
To 5 πως το κατάφερες? Ωτοστοπ και τρώγοντας χόρτα?

:))))
Kοιτα παρελειψα να πω οτι τα αεροπορικα τα ειχαμε πληρωσει ηδη:P το τι τρωγαμε...ειναι προφανες...τ ι π ο τ α!Μονο μεσα στο αεροπλανο:p
melomenos said…
πότε έρχεσαι... Αθήνα είπες?
καλό μεσημέρι
από ότι βλέπω με το του του θα τραβήξεις σαν μαγνήτης. ε ρε ατυχήματα στο δρόμο!!
Εγώ θέλω ψυχολόγε μου μία ιδιαίτερη συνεδρία μαζί σου να με ψυχαναλύσεις και μετά να με ψυχοσυνθέσεις
Καλώς να μας έρθεις, και σοβαρά τώρα πρόσεχε (ξέρεις πάντα οδηγάμε αμυντικά)
φιλιά
Melwmene mou argw akoma stis 20 Martiou erxomai Ellada!:)

Sakh moy...to toutou tha travaei san magniths oxi egw...!;)
Oso gia thn synedria katse na parw to ptyxio prwta na eimai epagelmatias kai meta EYXARISTWS!!!!
Tha prosexw padws;)

Sygnwmh gia ta greeklish alla eimai vivliothikh kai den exei ellhniko pliktrologio!:)
Anonymous said…
Γλυκούλα πρέπει να κάνω διακοπες σαν τις δικές σου μπας και χάσω κανα 2 κιλά που μου μπαστακώθηκαν απο τα Χριστούγεννα και δεν λένε να φύγουν!!!Φαντάζομαι εκει δεν είναι δύσκολο να μείνεις νηστική (απο φαί στάνταρ διαφέρει απο το δικό μας).
Seoman said…
Very much beatifull your blog. Very nice the visit for it.
Shades said…
Δηλαδή Ανατολή μου είσαι και οικονομική.. με 100 ευρώ σε βλέπω να κάνεις το γύρω του κόσμου.
Καλημέρα.
Στο Swansea πήρες το δίπλωμα όμως; Βοήθεια ... Χαίρετε...
Mαρακι μου πραγματι τα φαγητα εδω ειναι χαλια αλλα ξερουμε να μαγειρευουμε ;)

Seoman really nice to see you in my blog :)!Thank's a lot for your comment!:)

Shades μου αυτο το ταξιδι ηταν ειδικη περισταση...γενικα ειμαι σπαταλο πλασμα...Αλλα τοτε τα καταφεραμε μαζι με την φιλη μου που ειμασταν παρεα:)... Τωρα ελπιζω να γυρισω τον κοσμο αλλα οχι μονο με 100 ευρω;)

Οχι καλε:p στην Ελλαδα το πηρα το διπλωμα:p οδηγουσα και πιο πριν...αλλα σπανιως γιατι το αυτοκινητο το ειχαμε μισο μισο με τον αδερφο μου;)
annamaria said…
Ετοιμαζω βαλιτσες !!
Το Πασχα λεω να φυγω...... ;))
loooooooool ΟΧΙ και ετσι:p ειπαμε:p...αλλα να φυλαγεστε λιγο:);)

Popular posts from this blog

Το τελευταιο Post του χρονου!!!

Γεια σας… έφτασε ο καιρός και πρέπει να πάω και εγω σπιτάκι μου… να κάνω διακοπές να ηρεμήσω να μην διαβάζω…να ειμαι έξω για βόλτες… η με φίλους…! Ήδη έχει αρχίσει και μυρίζει Ελλάδα… Ναι…εγω μυρίζω Ελλάδα κάθε φορά που κατεβαίνω στο Ελ. Βενιζέλος! Πόσο μου έλειψαν όλα… και ας ξέρω ότι μετά, σε ένα μήνα δηλαδή που θα γυρίσω Swansea, θα μου έχει λείψει το εδώ…! Τώρα όμως, αχ και τι δεν θα έδινα ναι ήμουν με μια κίνηση εκεί… Είναι βασανιστική αυτή η αναμονή. Όλοι με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι θα κάνουμε κατά την διάρκεια των διακοπών μας και πως είναι τα πράγματα γενικώς εκεί… Εσάς θα σας χάσω για ένα μήνα.!!! Τελείως !!!! Εύχομαι σε ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ και στον καθένα ξεχωριστά καλές γιορτές και να περάσετε μια όμορφη πρωτοχρονιά!!! Χρονια πολλά σε όσους γιορτάζουν και να χαίρεστε τα αγαπημένα σας άτομα !!! Να πάρετε πολλά δώρα και πολύ αγάπη…να δώσετε επίσης και από τα δυο….Kαι γενικώς εύχομαι μέσα από την ψυχή μου ότι επιθυμείτε!!! Κλέαρχε ειμαι σίγουρη ότι οι γιορτές θα ναι τέλειες

Tελευταια φορα :)!!!

Θελω να ευχαριστησω τον Arturo για την προσκληση που μου εκανε και παλι στο παιχνιδι :) Ειναι τιμη μου και την δεχομαι.Ομως θα πω οτι ειναι η τελευταια φορα που παιζω:p και οτι αυτη τη φορα δεν θα πεταξω το μπαλακι Γιατι νομιζω οτι το παρακαμε...;) 1)Πιστευω οτι αν ολοι αυτοι που υποστηριζουμε οτι μπορουμε να αλλαξουμε το κοσμο, αν πραγματικα προσπαθησουμε τοτε μπορουμε...αλλα δεν προσπαθουμε! 2)Τον πρωτο ερωτα της ζωης μου τον λενε ΒΑΣΙΛΗ 3)Μισω τα κωμμοτηρια...αντιθετα με το μισο γυναικειο πληθυσμο! 4)Δενομαι με αντικειμενα...ας πουμε το κινητο μου...ενα κουκλακι που εχω απο τριων ετων και αλλα πολλα!:p 5)Αυτη ειμαι εγω και ουδεμια σχεση εχω με την κοπελα στο avatar:s

Αφιερωμενο στον Νικο!

O κυριος στην photo ειναι το πιο γλυκο πλασμα στον κοσμο!Ευαισθητος ρομαντικος γλυκος εχει αρχες και ξερει να φερεται αναλογα με τις περιστασεις!γραφει ποιηματα και εχει ταλεντο!Διαθετει απιστευτο χιουμορ...σε σημειο να μπορεις να αναπνευσεις απο τα γελια...και μολις εχει κλεισει τα 20!!!!Παρολα αυτα ειναι με μια κοπελα εδω και πολυ καιρο και περνανε καλα!Για εμενα ειναι τα παντα!Τον αγαπαω περισσοτερο απο ολο τον υπολοιπο κοσμο πανω στην Γη και μου λειπει περισσοτερο απο ολους τωρα που ειμαι μακρια τους!Αυτος ο κυριος λοιπον ειναι ο αδερφος μου !:)