Skip to main content

Αποκαλυψη Τωρα!!!!!!


Μετά τη πρόκληση του φίλου μου George (γνωστός ως blogoΤερρυ της candy) πρέπει να αποκαλύψω 5 πράγματα για τον εαυτό μου και να συνεχίσω την πυραμίδα:)
Για οποίον λοιπόν ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα έχουμε και λέμε¨

1) Έβγαλα Ελληνογαλλικο σχολείο από το γυμνάσιο και έπειτα… στις λεγόμενες καλογριές πράγμα το οποίο δεν με επηρέασε καθόλου σαν άνθρωπο. Στο μόνο που συνέβαλε ήταν στην καλή γνώση της γαλλικής!
2) Ειμαι λάτρης του ζωικού Βασιλείου, σπίτι μου έχω ένα γερμανικό ποιμενικό τέσσερα καναρινιά ένα ενυδρείο με χρυσοψαρακια και πολύ θα ήθελα περισσότερα (όπως ένα άλογο) αλλά δυστυχώς δεν είναι και τόσο εύκολο…
3) Μ’αρεσει πολύ να γράφω… είναι τρόπος να ξεσπάω
4) Ειμαι άνθρωπος της παρέας δεν ζω μόνη μου …νιώθω μίσος άνθρωπος χωρίς την οικογένεια μου και τους φίλους μου παρόλα αυτά τους έχω αποχωριστει λόγω του ότι λατρεύω την ψυχολογία και για σπουδές προτίμησα να τους αφήσω για λίγο καιρό!
5) Ερωτεύομαι πολυυυυυυυυ δύσκολα και άμα ερωτευτώ το ξεπερνάω εξίσου δύσκολα:)

Αυταααα!!!Καποιοι από αυτούς που ήθελα πολύ να αποκαλυφθούν το έχουν ήδη κάνει όμως μπορώ να βρω ενδιαφέρουσες προσωπικότητες…

Ζήτω αποκάλυψη από:
1) Margo
2) Φαντασματακι
3) Sigmataf
4) Allmylife
5)Με το φεγγάρι αγκαλιά

Αν έχετε την καλοσύνη και την καλή διάθεση αναμένω :)

Comments

fish eye said…
pολυ καλη σε βρισκω..κι εγω σημερα το εκανα..φιλια..
Heliotypon said…
Ενδιαφέρουσα προσωπικότητα! Αλλά πώς αντέχεις αυτά τα μέρη που ζείς τώρα;
Mια χαρά σε βρίσκω! Και Μπράβο σου που έχεις κουράγιο & συνεχίζεις τις σπουδές σου, ας λέμε πως τα πτυχία δεν μας προσφέρουν τίποτα, αυτό για μένα είναι μεγάλος μύθος! Ο άνθρωπος όσο σπουδάζει εξελίσσεται!
Την Καλημέρα μου & καλό τριήμερο!
Καλημερα:)

Με το φεγγαρι αγκαλια το ειδα και χαρηκα επειδη ηταν και δικο μου αιτημα να προβεις στην αποκαλυψη:)

Heliotypon να εισαι καλα για τα καλα σου λογια!Εδω μιλαμε οτι αποφασισα να μεινω μονη μου προκειμενου να σπουδασω αυτο που θελω...αρα ολα τα αλλα αντεχονται αν και η Ουαλια δεν ειναι τοσο ανυποφορη οσο το υπολοιπο UK ;)
Ηλιαχτιδα μου δυστυχως εμεις εδω δεν εχουμε τριημερο:( η Δευτερα ειναι απλα μια Δευτερα εδω...:p Ευχαριστω πολυ παντως:)
Mια χαρα σε βλεπω φιλεναδα!
Μακιααα!
Anonymous said…
κατά κάποιο μαγικό τρόπο, από τον καθένα που 'αποκαλύπτει' μικρά ή μεγάλα, μου φαίνονται αναμενόμενα...

είναι όλα κρυμμένα μέσα στις λέξεις.
david santos said…
Helo
All good
Tank you
Εσύ ξεκίνησες απ' τις καλόγριες εγώ θα "κλείσω¨με τους καλόγερους! Το λέιε και η παροιμία: όταν γεράσει ο διάολος γίνεται καλόγερος (κάτι σα Ρασπούτην)

Κι εγώ αγαπάω τα σκυλιά, αλλά τσακώθηκα άγρια με τον δικό μου! Αν και τον μάζεψα απ' τους δρόμους και τον έκανα "άνθρωπο" εκείνος αναγνωρίζει για αφεντικό την κοπέλα μου. Όταν καμιά φορά τσακώνομαι μαζί της μου ορμάει!
Να στον στείλω πακέτο;
Serenity said…
Λοιπόν, αυτό το παιχνίδι μου θυμίζει εκείνα τα μαθητικά στιγμιότυπα που ο καθένας λέει κάποια πράγματα για τον εαυτό του, για να τον γνωρίσουν οι υπόλοιποι... Χαίρω πολύ για τη γνωριμία, Ανατολή!
annamaria said…
Ανθρωπος που αγαπα τα ζωα ειναι υπεροχος !!
Shades said…
Λοιπόν.. κορίτσι από σπίτι.. αγαπά τα ζώα.. στις καλόγριες.. με ξένες γλώσσες.. με ανώτατες σπουδές.. και προ πάντων κουκλάρα.. τι ανάγκη έχει.
Καλό βράδυ Ανατολή μου.
Κοίτα κάτι σκιούλη, την Ανατολή την ανακάλυψα πρώτος! Άσε τις γαλιφιές και τα κοπλιμέντα... δεν περνάνε!
Ανατολίτσα, αν θες άντρα τεφαρίκι... ορίστε! είμαι όλος δικός σου! Όλοι οι άλλοι μπροστά μου είναι ... απλές σκιές!
Kαντουλι να εισαι καλα;)

Αλεξανδρα μου, μου συνεβει και εμενα αυτο ειδικα με ατομα που μπαινω λιγο πιο συχνα στα blogs τους...ηξερα τι με περιμενει στην αποκαλυψη:)

David hello again:) thank's a lot!

Ασκαρδαμυκτι μου χαρη θα μου εκενες αν μου τον εστελνες πακετακι αλλα ο σπιτονοικυρης μου δεν θα εχει την ιδια αποψη:p

Serenity εχεις δικιο και μενα μου θυμιζει κατι παρομοιο...σχολειο παντως σιγουρα;)Ευχαριστω κουκλα μου:)

Ανναμαρια και εγω το πιστευω οτι οσοι αγαπανε τα ζωα και τα φυτα και τα χρωματα ειναι ανθρωποι με ευαισθησιες:)

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Shades μου:) Να 'σαι καλα:)

Ασκαρδαμυκτι again....πολυ καλακευτηικη η προταση σου αλλα στο προηγουμενο σχολιο που μου αφησες μου ειπες για την κοπελα σου και ως γνωστον σε τουτο τον blogoκοσμο εισαι δεσμευμενος ηδη με το Mαρακι μας:)...!
zoufitsa said…
Καλημερα Ανατολη μου εχεις καταφερει αρκετα και σου ευχομαι η συνεχεια να εχει οσα επιθυμεις...
Στην καλογρεων μπορει να μην πηγα μα εχουμε την ιδια αγαπη για τα ζωα..:D

Μακια.
xaxaxa!!!Eνταξει δεν εχω καταφερει και πολλα...!
Οσο για την αγαπη μας με τα ζωακια;) χαιρομαι πολυ:)
allmylife said…
ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόσκληση - ανταποκρίθηκα :)))

και ζώα
και ψυχολογία;
μπήκες για πάντα στην καρδιά μου!!!
Το ειδα το δικο σου τουβλακι στην πυραμυδα:) Και εγω ευχαριστω που ανταποκριθηκες:)
Ευχαριστω και για αυτη την ομορφη τελευταια σου φραση:)...χαιρομαι αν τα καταφερα:)
melomenos said…
Ελληνογαλλικο σχολείο; Kαλόγριες;
πες μου ότι είναι και αυτό ανάμεσα στο Ηράκλειο και την Πεύκη και θα βγούμε και γνωστοί!!!
όμορφο να έχεις στόχους, μπράβο σου!
καλό ξημέρωμα
SAINT JOSEPH Ακριβως:) οταν λες γνωστοι...:D ???:):):):):):)
George said…
Όμορφη αποκάλυψη. Ομολογώ οτι ορισμένα δεν τα ήξερα. Ακόμα και την αγάπη για τα ζώα που την μοιραζόμαστε αρκετοί όπως καταλαβαίνω. Ευχαριστώ που αποδέχτηκες την πρόσκληση. Έλειπα και δεν το είχα δεί νωρίτερα.
Nα εισαι καλα και εγω ευχαριστω για την προσκληση!:)
Κανεις δεν ηξερε κανενα απο αυτα:D
Δεν πειραζει που ελειπες!
Αφού δε με θέλει ο σπιτονοικοκύρης σου, τότε θα φέρω εσένα στο δικό μου "σπιτικό"... προσεχώς!
Θα έχεις και κάλη παρέα...
Α, μικρή ήθελα να γίνω καλόγρια..
Άσχετον.. χεχεχ..


καλημέρα και καλή Σαρακοστή Ανατολίτσα..
To σκυλακι δεν θα θελει ο σπιτονοικοκυρης Ασκαρ μου!:)

ΤΙ???????????
Δεν το πιστευω....!!!!!:p
Καλη Σαρακοστη:)
melomenos said…
αναμνήσεις έχω απο κάποια ψυχή πριν 15 χρόνια που την περίμενα να έρθει απο την κάτω πίσω πλευρά στην μάντρα όταν όλοι κοιμόντουσαν! έμενε μέσα! καταλαβαίνεις αφού πήγαινες εκεί έτσι;
Mαλλον ...:p απο εμας δεν εμενε κανεις μεσα!Αλλα υπηρχαν ξενωνες οπωτε ισως να εμεναν μεσα καποιοι τοτε:) μονο θηλεων τοτε

Popular posts from this blog

Το τελευταιο Post του χρονου!!!

Γεια σας… έφτασε ο καιρός και πρέπει να πάω και εγω σπιτάκι μου… να κάνω διακοπές να ηρεμήσω να μην διαβάζω…να ειμαι έξω για βόλτες… η με φίλους…! Ήδη έχει αρχίσει και μυρίζει Ελλάδα… Ναι…εγω μυρίζω Ελλάδα κάθε φορά που κατεβαίνω στο Ελ. Βενιζέλος! Πόσο μου έλειψαν όλα… και ας ξέρω ότι μετά, σε ένα μήνα δηλαδή που θα γυρίσω Swansea, θα μου έχει λείψει το εδώ…! Τώρα όμως, αχ και τι δεν θα έδινα ναι ήμουν με μια κίνηση εκεί… Είναι βασανιστική αυτή η αναμονή. Όλοι με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι θα κάνουμε κατά την διάρκεια των διακοπών μας και πως είναι τα πράγματα γενικώς εκεί… Εσάς θα σας χάσω για ένα μήνα.!!! Τελείως !!!! Εύχομαι σε ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ και στον καθένα ξεχωριστά καλές γιορτές και να περάσετε μια όμορφη πρωτοχρονιά!!! Χρονια πολλά σε όσους γιορτάζουν και να χαίρεστε τα αγαπημένα σας άτομα !!! Να πάρετε πολλά δώρα και πολύ αγάπη…να δώσετε επίσης και από τα δυο….Kαι γενικώς εύχομαι μέσα από την ψυχή μου ότι επιθυμείτε!!! Κλέαρχε ειμαι σίγουρη ότι οι γιορτές θα ναι τέλειες

Tελευταια φορα :)!!!

Θελω να ευχαριστησω τον Arturo για την προσκληση που μου εκανε και παλι στο παιχνιδι :) Ειναι τιμη μου και την δεχομαι.Ομως θα πω οτι ειναι η τελευταια φορα που παιζω:p και οτι αυτη τη φορα δεν θα πεταξω το μπαλακι Γιατι νομιζω οτι το παρακαμε...;) 1)Πιστευω οτι αν ολοι αυτοι που υποστηριζουμε οτι μπορουμε να αλλαξουμε το κοσμο, αν πραγματικα προσπαθησουμε τοτε μπορουμε...αλλα δεν προσπαθουμε! 2)Τον πρωτο ερωτα της ζωης μου τον λενε ΒΑΣΙΛΗ 3)Μισω τα κωμμοτηρια...αντιθετα με το μισο γυναικειο πληθυσμο! 4)Δενομαι με αντικειμενα...ας πουμε το κινητο μου...ενα κουκλακι που εχω απο τριων ετων και αλλα πολλα!:p 5)Αυτη ειμαι εγω και ουδεμια σχεση εχω με την κοπελα στο avatar:s

Αφιερωμενο στον Νικο!

O κυριος στην photo ειναι το πιο γλυκο πλασμα στον κοσμο!Ευαισθητος ρομαντικος γλυκος εχει αρχες και ξερει να φερεται αναλογα με τις περιστασεις!γραφει ποιηματα και εχει ταλεντο!Διαθετει απιστευτο χιουμορ...σε σημειο να μπορεις να αναπνευσεις απο τα γελια...και μολις εχει κλεισει τα 20!!!!Παρολα αυτα ειναι με μια κοπελα εδω και πολυ καιρο και περνανε καλα!Για εμενα ειναι τα παντα!Τον αγαπαω περισσοτερο απο ολο τον υπολοιπο κοσμο πανω στην Γη και μου λειπει περισσοτερο απο ολους τωρα που ειμαι μακρια τους!Αυτος ο κυριος λοιπον ειναι ο αδερφος μου !:)