Skip to main content

Καλο Καλοκαιρι,Καλες Διακοπες,Καλη Ξεκουραση!



Ερχομαι Ελλαδα και παλι μετα απο τοσο καιρο!Αυριο το πρωι στις 9.30 γραφω το τελευταιο μαθημα για φετος!:) Το μεσημερακι θα ειμαι στα τρενα και μετα απο 3 ωρες στο Heathrow,εκει θα κανω check in και μετα αν ολα πανε κατ'ευχην και θελημα Θεου θα ειμαι ετοιμη! Στη Ελλαδα θα φτασω σχετικα νωρις και ετσι θα κοιμηθω στο κρεββατακι μου:p Την Παρασκευη φευγω για μια εκδρομουλα στην συμπρωτευουσα για να ξεσκασω :p απο τα γραπτα!!!!(lol) Και ετσι τελειωνει ενα ακαδημαικο ετος για μενα και ξεκιναει ενα καλοκαιρι!Για τα αποτελεσματα δεν θα αγχοθω ακομα...εχω ενα μηνα να περασω καλα ;) !!! Εμεις θα τα λεμε ποτε ποτε!!!:) Δεν θα χαθω οοοολο το καλοκαιρι...!Μερικοι απο εσας βεβαια ξερετε οτι ειναι δυσκολο ακομα και σε διακοπες να σας αποχωριστω!:)

Παρολα αυτα ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να περασετε τις πιο ωραιες διακοπες της ζωης ως τωρα!;P

Το video το ανεβασα γιατι θελω να παρετε μια δοση καλοκαιρι απο τις εικονες του και να ακουσε τε αυτα τα υπεροχα λογια!!!
Γενικα επειδη μου αρεσει πολυ ηθελα να το δειτε και εσεις!!!

Τα φιλια μου σε ολους σας...!:)

Comments

ΠΡΕΖΑ TV said…
Καλη επιστροφη και καλα να περνας!!!!
Έλα στην Ελλάδα να δεις τι καρακουκλάρες έγιναν οι Ελληνίδες, κι αν δεν εγκατασταθείς μόνιμα Ουαλία να μου τρυπήσεις τη μύτη!
Ανατολίτσα, ανησυχώ για σένα!
Επαναπαύθηκες στις εκεί δάφνες σου και έχασες την ... ανταγωνιστικότητά σου;
χαχαχαχα

Να περάσεις καλά κούκλα μου!
zoufitsa said…
Koυκλιτσα μου καλη ξεκουραση καλα ξενυχτια να περασεις πολυ πολυ ομορφα και να ευχαριστηθεις τις διακοπουλες σου...

Φιλια κουκλα μου.
Σοφία said…
Να περάσεις τέλεια και πολύ-πολύ ξέγνοιαστα. Καλό καλοκαίρι!
Sigmataf said…
Καλή αντάμωση.











;)
nassos said…
Καλές διακοπές... και καλά αποτελέσματα!!
Shades said…
Καλές διακοπές κουκλίτσα.. και εύχομαι σε ένα μήνα να γίνουν καλύτερες ακόμα!!!
melomenos said…
καλό σου καλοκαίρι
με ξέγνοιαστες διακοπές!
Alexandra said…
bravo koritsaki!

na xekourastis na dis tous dikous sou!!!

kalo kalokairi!

xoxo
GhostHunter said…
Καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση.
Να γεμίσεις μπαταρίες για την συνέχεια της μεγάλης περιπέτειας.

Φιλάκια
Anonymous said…
καλό καλοκαίρι ανατολή...
καλά να περάσεις...
να γεμίσεις από εικόνες και χρώματα...

φιλιά πολλά...
Aαααα μια χαρά..!!!
Τώρα πρέπει να είσαι σε καμμια παραλία της Χαλκιδικής... (ζηλεύω!!)

Μάκια πολλά!!
Sigmataf said…
καλή αντάμωση.





Όμορφο καλοκαιράκι να έχουμε.
david santos said…
Hello, my friend!

Thanks for posting.

Thelw na synodeysw ston pono elliniko ston koinotiko ola gia tin adifago kai anekselegkti pyrkagia aftis tis teleftaias Paraskevis sta ypostirigmata tis Peloponnisou, sto notiodytiko simeio tis Athinas, pou stoixisan tin zwi se 63 synanthrwpous sas.

David Santos
Shades said…
Άντε ρε μικρό ακόμα μας έχεις λείψει...
zoufitsa said…
Που εισαι εσυ βρε??
χαθηκα και εγω αλλα εσυ.......!!!
Bρε ψυχή, πού χάθηκες; Ελπίζω να είσαι καλά πάντως! Και γρήγορα να μας ξανάρθεις!
Φιλιά
Που χάθηκες καλιέε?

Popular posts from this blog

Το τελευταιο Post του χρονου!!!

Γεια σας… έφτασε ο καιρός και πρέπει να πάω και εγω σπιτάκι μου… να κάνω διακοπές να ηρεμήσω να μην διαβάζω…να ειμαι έξω για βόλτες… η με φίλους…! Ήδη έχει αρχίσει και μυρίζει Ελλάδα… Ναι…εγω μυρίζω Ελλάδα κάθε φορά που κατεβαίνω στο Ελ. Βενιζέλος! Πόσο μου έλειψαν όλα… και ας ξέρω ότι μετά, σε ένα μήνα δηλαδή που θα γυρίσω Swansea, θα μου έχει λείψει το εδώ…! Τώρα όμως, αχ και τι δεν θα έδινα ναι ήμουν με μια κίνηση εκεί… Είναι βασανιστική αυτή η αναμονή. Όλοι με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι θα κάνουμε κατά την διάρκεια των διακοπών μας και πως είναι τα πράγματα γενικώς εκεί… Εσάς θα σας χάσω για ένα μήνα.!!! Τελείως !!!! Εύχομαι σε ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ και στον καθένα ξεχωριστά καλές γιορτές και να περάσετε μια όμορφη πρωτοχρονιά!!! Χρονια πολλά σε όσους γιορτάζουν και να χαίρεστε τα αγαπημένα σας άτομα !!! Να πάρετε πολλά δώρα και πολύ αγάπη…να δώσετε επίσης και από τα δυο….Kαι γενικώς εύχομαι μέσα από την ψυχή μου ότι επιθυμείτε!!! Κλέαρχε ειμαι σίγουρη ότι οι γιορτές θα ναι τέλειες

Tελευταια φορα :)!!!

Θελω να ευχαριστησω τον Arturo για την προσκληση που μου εκανε και παλι στο παιχνιδι :) Ειναι τιμη μου και την δεχομαι.Ομως θα πω οτι ειναι η τελευταια φορα που παιζω:p και οτι αυτη τη φορα δεν θα πεταξω το μπαλακι Γιατι νομιζω οτι το παρακαμε...;) 1)Πιστευω οτι αν ολοι αυτοι που υποστηριζουμε οτι μπορουμε να αλλαξουμε το κοσμο, αν πραγματικα προσπαθησουμε τοτε μπορουμε...αλλα δεν προσπαθουμε! 2)Τον πρωτο ερωτα της ζωης μου τον λενε ΒΑΣΙΛΗ 3)Μισω τα κωμμοτηρια...αντιθετα με το μισο γυναικειο πληθυσμο! 4)Δενομαι με αντικειμενα...ας πουμε το κινητο μου...ενα κουκλακι που εχω απο τριων ετων και αλλα πολλα!:p 5)Αυτη ειμαι εγω και ουδεμια σχεση εχω με την κοπελα στο avatar:s

Αφιερωμενο στον Νικο!

O κυριος στην photo ειναι το πιο γλυκο πλασμα στον κοσμο!Ευαισθητος ρομαντικος γλυκος εχει αρχες και ξερει να φερεται αναλογα με τις περιστασεις!γραφει ποιηματα και εχει ταλεντο!Διαθετει απιστευτο χιουμορ...σε σημειο να μπορεις να αναπνευσεις απο τα γελια...και μολις εχει κλεισει τα 20!!!!Παρολα αυτα ειναι με μια κοπελα εδω και πολυ καιρο και περνανε καλα!Για εμενα ειναι τα παντα!Τον αγαπαω περισσοτερο απο ολο τον υπολοιπο κοσμο πανω στην Γη και μου λειπει περισσοτερο απο ολους τωρα που ειμαι μακρια τους!Αυτος ο κυριος λοιπον ειναι ο αδερφος μου !:)