Skip to main content

Οι φιλοι μου!!!!



Xωρις τους φίλους μας είμαστε ένα τίποτα… Μόνοι και κυρίως δίχως νόημα στην ζωη μας! Ότι αναποδιά και να τύχει αν έχεις κοντά σου έναν από εκείνους τους τόσο ξεχωριστούς ανθρώπους, νιώθεις πως τίποτα δεν πάει στραβά! Όλα διορθώνονται αν νιώθεις άσχημα… αρκεί να χεις φίλους! Αλλά ακόμα και στις όμορφες στιγμές ανά δεν έχεις κάποιον να τις μοιραστείς δεν αξίζουν τόσο…! Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που μπορώ να ευχαριστώ την «μοίρα μου» είναι γιατί έχω φίλους χρονια … ! Τρεις από αυτούς όμως είναι λίγο πιο ξεχωριστοί…! Βαθιά στη μέσα μου… κάπου κοντά στην καρδιά θα υπάρχει ένα μέρος πάντα για εκείνους που μαζί τους έχω περάσει αρκετές από τις ΠΙΟ όμορφες και ΠΙΟ άσχημες στιγμές της ζωής μου!

Ο Ν. είναι ο πιο ξεχωριστός από όλους τους για πολλούς λόγους! Ένας από αυτούς είναι γιατί είναι άντρας και οι νοοτροπίες του είναι 100% αντίθετες με τις δικιες μου… ! Ομως οφείλω να ομολογήσω ότι πολλές φορές με έχει κάνει να δω τα πράγματα με το όνομα τους (πράγμα το οποίο εγω δεν συνηθίζω λόγω του ότι ζω σε ένα παραμύθι) Ο ρεαλιστής της ζωής μου λοιπόν είναι εκείνος που όταν σαν παιδί και εγω παραφέρομαι με επαναφέρει στην θέση μου και μου με «δένει» με την ζώνη ασφάλειας! Υπάρχουν βέβαια φορές που υπερβάλει …! Οι διαφωνίες μας όμως ουδέποτε κατεληξαν σε καυγά! Ποτέ δεν θα συμφωνήσουμε σε θέματα καρδιάς και σε θέματα αισθητικής…! Όμως είναι ένας από τους καλύτερους χαρακτήρες ανθρώπου που ξέρω… ( αν και άντρας !!!!!!) Είναι αρκετά χρονια φίλος μου και είμαστε μαζί και στα καλά και στα άσχημα στις ζωές μας!

Η Ρ. είναι ένα από το πιο γλυκά πλάσματα του πλανήτη μας! Έχει απίστευτο χιούμορ, αστείρευτο ταμπεραμέντο πολύ καλή φωνή και φυσικά είναι δύσκολο να περάσει απαρατήρητη! Ανήκει στις σχολικές μου φίλες (μιλάμε για χρονια τώρα….) και όπως καταλαβαίνετε οι αναμνήσεις μου μαζί της είναι οι περισσότερες! Αμέτρητες ώρες στο τηλέφωνο να αναλύουμε γεγονότα από το σχολείο( συνήθειο το οποίο δεν κόψαμε μετά την λήξη του σχολείου και το συνεχίζουμε μέχρι σήμερα) Περάσαμε μια ζωη μαζί από το πρωί τις 8 που χτύπαγε το κουδούνι για μάθημα μέχρι το απόγευμα στις 8 που τελείωνε το φροντιστήριο και πολλές φορές μέχρι τις 10( και μετά τηλέφωνο εννοείται;))! Εποχές που θα θυμάμαι για πάντα! Με την Ρ. οι ζωές μας είχανε ένα περίεργο συγχρονισμό…κάναμε τα πάντα μαζί…σε αστείο σημείο!!! Μετά από τόσα χρονια είνα περιττό να μιλάμε, μπορούμε να καταλάβουμε τα πάντα με μια μάτια!(βέβαια δεν θεωρούμε ποτέ περιττό το «μπλα-μπλα». Το αγαπημένο μου στοιχείο στο χαρακτήρα της είναι ότι είναι αστεία οοοοοολη την ώρα αλλά τόσο σοβαρή όταν χρειάζεται σε σημείο που αν δεν την ξέρεις σε εκπλήσσει!


Η Ζ. είναι η «κολλητή» μου! Είναι η πιο πρόσφατη από τους φίλους μου αλλά όπως βλέπετε την κατατάσσω στους σημαντικότερους και από δυο γίνονται τρεις! Με την Ζ γνωριστήκαμε πριν έρθουμε στο UK για σπουδές. Η πρώτη μας συνομιλία ήταν ένας ιστορικός «καυγάς» στον οποίο ………….δικαιώθηκα!!!!!:) :) :) Από την πρώτη μέρα που βρεθήκαμε στο Swansea αρχίσαμε να κάνουμε απίστευτη παρέα και μετά από ενάμιση χρόνο 24 ώρες το 24ωρο μαζί μπορώ να έχω την δύναμη να την θεωρώ πραγματική μου φίλη! Στην αρχή ίσος η ανάγκη μας για παρέα μας ανάγκασε να κάνουμε παρέα όσο γνωριζόμαστε όμως βρίσκουμε απίστευτα πολλά κοινά από πάρα πολλές πτυχές της ζωής μας! Με την Ζ. συγκατοικήσαμε για 7 μήνες σε ένα δωματιάκι 6 τετραγωνικά μέτρα και πολύ λέω χωρίς ούτε καν να διαφωνήσουμε! Απίστευτες στιγμές γέλιου σε σημείο να πονάνε οι μύες μας και να κλαίμε … Απίστευτες εξίσου στιγμές κλάματος και μουρμούρας …. Μια που είμαστε εδώ μια για τις εργασίες μια για βαθμούς μια γιατί πάντα υπάρχει κάτι να μας λείπει εδώ… και όμως! Εκτός των άλλων η Ζ. παίρνει και το βραβείο υπομονής!!!:) Με κανέναν άλλο από τους φίλους μου δεν έχω ζήσει μαζί και νομίζω ότι με την Ρ. δεν θα μπορούσα να το κάνω με τίποτα… Με την Ζ. μπορώ να συγκατοικώ άνετα στη χλιδή (φέτος) και στην τρώγλη (πέρυσι) :D


Ο καθένας τους είναι ξεχωριστός και τους αγαπάω παρά πολύ και τους τρεις! Το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ότι πραγματικά πιστεύουν στην φίλια …ακόμα και σήμερα:)
Εύχομαι να ήμαστε πάντα έτσι…και όλος ο κόσμος να χει αληθινούς φίλους!:)

Comments

thegypsy said…
ΑΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΗ ΜΟΥ!!!!!! Α ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!
Είναι μια ευτυχία και ευλογία η φιλία που μας ενώνει και που πραγματικά όσο δύσκολες κι αν είναι η συνθήκες της τόσο πιο δυνατή γίνεται καθημερινά...
Η τρώγλη ήταν απο της καλύτερες εμπειρίες τις ζωής μου για του μήνες που την βιώναμε αλλά και τώρα δεν παραπονιέμαι....;)
Τι να πρωτοθυμηθώ μεσα μόλις σε ενάμιση χρόνο???? Τα λες κι εσύσ το ποστ και δεν χρειάζεται να τα επαναλάβω αλλά είναι απίστευτο να τα σκέφτομαι....
Θα αρκεστώ να πω πως πραγματικά νιώθω ευτυχισμένη για δύο λόγους με αυτό το ποστ
1) Μόνο και μόνο που βρίσκομαι σε αυτό το slide show me(δεν αναφέρομαι καν στα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ πράγμτα που έγραψες)
2) Που τα φαινόμενα τελικά διαψεύστηκαν και ο πρώτος μας καυγάς ήταν και ο μοναδικός (κι εδώ που τα λέμε ευτυχώς για μένα που δικαιώθηκες!!!!:P:P:P:P:P)
Σ'αγαπάω πάααααρα πολυ καλό μου...τώρα έρχομαι απο εκεί να κάνουμε και νανάκια:P:P:P:P
Sigmataf said…
2-3 ΦΙΛΑΡΆΚΙΑ επιβάλονται στο τεράστιο ταξίδι.
zoufitsa said…
Οι "φιλοι" ειναι δωρο θεου και σου ευχομαι παντα να εισαι αναμεσα σε ατομα που αγαπας και σε αγαπουν αληθινα...

καλο σ/κ Ανατολη μου.
philos said…
Σου εύχομαι να αγαπάς και να αγαπιέσαι πάντα έτσι από τους φίλους σου και να διατηρήσετε για πάντα αυτά τα όμορφα ευτυχισμένα πρόσωπα.
melomenos said…
πάντα να έχεις τέτοιους φίλους!
και να χαίρονται που η φίλη τους λέει τόσα όμορφα γι'αυτους
καλησπέρα
Shades said…
Πιστεύω στη φιλία.. πιστεύω ακόμη ότι είσαι πολύ τυχερή που διπλά σου έχεις ανθρώπους και τους αισθάνεσαι τόσο κοντά.. σου εύχομαι να κρατήσεις αυτές τις σχέσεις βαθιά μέσα σου και για πολλά πολλά χρόνια..
Τhe gypsy...1)Στο slide αποκλειεται να ελειπες γιατι εισαι ο ανθρωπος που περναω τις περισσοτερες ωρες της μερας μαζι του
2)Ο καυγας μας ευχομαι πραγματι να ηταν και ο μοναδικος...Η του λαχιστον ολοι μας οι καυγαδες να χουν τα αποτελεσματα που ειχε εκεινος ο πρωτος και μοναδικος:) Δεν λεω αλλα καλα λογια τα ειπα στο ποστ...μη κακομαθαινεις κιολα;)

Sigmataf Η αληθεια ειναι οτι το ταξιδι ειναι πολυ μεγαλο για να το κανει κανεις μονος του...:)

Ζουφιτσα μου συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!Καλο Σ/Κ

Phile η αληθεια ειναι οτι ειναι μια απο τις ευχες μου...:) ευχαριστω πολυ:)

Μελωμενε :) Ευχαριστω παρα πολυ!!!Το ενα δειγμα απο αυτους χαρηκε απο οτι βλεπω...!Οι υπολοιποι δεν εχουν σχεση με net αρα δεν θα μας την εκδηλωσουν την χαρα τους δημοσια:)
Shades γραφαμε την ιδια ωρα εσυ το σχολιο και εγω τις απαντησεις:)
Χερομαι που πιστευεις στην φιλια...Και εγω ειμαι τετοιος ανθρωπος...!Ευχαριστω παρα πολυ...!Και το ελπιζω να συμβει...Ευχομαι μαλιστα συμβαινει σε ολο το κοσμο...!:)
George said…
Τίμησες τους φίλους με ωραίες εικόνες και λόγια. Είναι πολλοί τυχεροί που σε έχουν φίλη τους. Και απο τα γραφόμενα σου το ίδιο τυχερή πρέπει να αισθάνεσαι και εσύ. Εύχομαι να συνεχίσετε το ταξίδι ενωμένοι και αγαπημένοι. Να γνωρίζεις επίσης οτι οι φίλοι των πρώτων χρόνων της ενήλικης ζωής μας μένουν για πάντα στην ζωή μας, καθώς η αγάπη που ανταλάσσεται είναι άδολη και αγνή. Μετά πολλές φορές οι φιλίες που δημιουργούνται δεν αντέχουν στο χρόνο.
Kαλημερα George!Η αληθεια ειναι ειμαι πολυ σταθερος ανθρωπος δεν μπορω να αλλαζω παρεες συχνα...Επομενως αυτο που ελπιζω ειναι πραγματι να τους εχω για παντα...!:)
Τα φιλια μου!
Bliss said…
moutsss
Φιλακια πολλα γαπη μου:)
GhostHunter said…
Τόσο γλυκό πλάσμα πως να μην σε αγαπάνε τόσο οι φίλοι σου.
Οι αληθινοί φίλοι όντως είναι λίγοι και σπάνιοι.
Σου εύχομαι να είστε πάντα μαζί.
Φιλιά
Ευχαριστω παρα παρα πολυ για τα καλα σου λογια:) και ευχομαι η ευχη που μου χαριζεις να πιασει;)
Φιλακια πολλα:)
annamaria said…
Ετσι θα ειστε παντα γιατι το θελετε!
Ο,τι καλυτερο στις σχεσεις ανθρωπων ειναι αυτη...η φιλια!!
civil said…
Γράψε τώρα και για τους τρεις χειρότερους εχθρούς σου γιατί τόση αγάπη, ανθρωπιά και καλοσύνη δεν την αντέχω!!! μπλιαχ! (και είναι και ροζ το σκηνικό με καρδούλες!)

:)
Ανναμαρια Πραγματι το θελουμε οπως ο καθενας μας πιστευω ...οι φιλοι οτι καλυτερο!:)

civil καμια μερα που θα χω νευρα θα γραψω και για τουσ εχθρους μου...:p αν και θελω να πιστευω οτι δεν εχω...Παρολα αυτα εχω να γραψω για καποιους που δεν συμπαθω και πολυ...;) Αλλα δεν ειναι και τοσο συμαντικοι για μενα ωστε να κανω και post:)
Οσο για την φλυαρια του ροζ εχεις ενα δικιο...αλλα γουστα ειναι αυτα;)

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ..!!!
Sofogreg said…
Ανατολή. Όταν το βλέπω μου θυμίζει:
- χειμωνιάτικη ανατολή, μέσα στο αμάξι, γυρνώντας σπίτι από ξενύχτι με Pink Floyd στο cd.
- την Ανατολή που τόσο μου αρέσει, τα μέρη απ' όπου κατάγομαι (Κωνσταντινούπολη και παραπέρα)
- ένα στριπτιζάδικο στη Συγγρού.

Καλημέρα στο μουντό(ελπίζω και ζηλεύω) Swansea.
Σου θυμιζει τοσο ομορφα πραγματα...!:) Χαιρομαι παντως...
Το Swansea σημερα ηταν μουντο ...μην ζηλευεις ομως!Σαν την Ελλαδα τιποτα!;)
Anonymous said…
να νοιώθεις και να είσαι ευτυχισμένη
που έχεις φίλους, αληθινούς και μοναδικούς...
σου εύχομαι πάντα έτσι...

καληνύχτα ανατολή...
Να σαι καλα Γιωργο μου!Ευχομαι και σε εσενα να χεις παντα κοντα σου ανθρωπους που αγαπας και σε αγαπανε!:)
Ντεφι said…
πάντα να έχεις αυτή την ευλογία, της φιλίας και των φίλων.

να ζεις, να ευτυχείς να ανταποδίδεις, να ταξιδεύεις..
<3
:)

Popular posts from this blog

Το τελευταιο Post του χρονου!!!

Γεια σας… έφτασε ο καιρός και πρέπει να πάω και εγω σπιτάκι μου… να κάνω διακοπές να ηρεμήσω να μην διαβάζω…να ειμαι έξω για βόλτες… η με φίλους…! Ήδη έχει αρχίσει και μυρίζει Ελλάδα… Ναι…εγω μυρίζω Ελλάδα κάθε φορά που κατεβαίνω στο Ελ. Βενιζέλος! Πόσο μου έλειψαν όλα… και ας ξέρω ότι μετά, σε ένα μήνα δηλαδή που θα γυρίσω Swansea, θα μου έχει λείψει το εδώ…! Τώρα όμως, αχ και τι δεν θα έδινα ναι ήμουν με μια κίνηση εκεί… Είναι βασανιστική αυτή η αναμονή. Όλοι με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι θα κάνουμε κατά την διάρκεια των διακοπών μας και πως είναι τα πράγματα γενικώς εκεί… Εσάς θα σας χάσω για ένα μήνα.!!! Τελείως !!!! Εύχομαι σε ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ και στον καθένα ξεχωριστά καλές γιορτές και να περάσετε μια όμορφη πρωτοχρονιά!!! Χρονια πολλά σε όσους γιορτάζουν και να χαίρεστε τα αγαπημένα σας άτομα !!! Να πάρετε πολλά δώρα και πολύ αγάπη…να δώσετε επίσης και από τα δυο….Kαι γενικώς εύχομαι μέσα από την ψυχή μου ότι επιθυμείτε!!! Κλέαρχε ειμαι σίγουρη ότι οι γιορτές θα ναι τέλειες

Tελευταια φορα :)!!!

Θελω να ευχαριστησω τον Arturo για την προσκληση που μου εκανε και παλι στο παιχνιδι :) Ειναι τιμη μου και την δεχομαι.Ομως θα πω οτι ειναι η τελευταια φορα που παιζω:p και οτι αυτη τη φορα δεν θα πεταξω το μπαλακι Γιατι νομιζω οτι το παρακαμε...;) 1)Πιστευω οτι αν ολοι αυτοι που υποστηριζουμε οτι μπορουμε να αλλαξουμε το κοσμο, αν πραγματικα προσπαθησουμε τοτε μπορουμε...αλλα δεν προσπαθουμε! 2)Τον πρωτο ερωτα της ζωης μου τον λενε ΒΑΣΙΛΗ 3)Μισω τα κωμμοτηρια...αντιθετα με το μισο γυναικειο πληθυσμο! 4)Δενομαι με αντικειμενα...ας πουμε το κινητο μου...ενα κουκλακι που εχω απο τριων ετων και αλλα πολλα!:p 5)Αυτη ειμαι εγω και ουδεμια σχεση εχω με την κοπελα στο avatar:s

Αφιερωμενο στον Νικο!

O κυριος στην photo ειναι το πιο γλυκο πλασμα στον κοσμο!Ευαισθητος ρομαντικος γλυκος εχει αρχες και ξερει να φερεται αναλογα με τις περιστασεις!γραφει ποιηματα και εχει ταλεντο!Διαθετει απιστευτο χιουμορ...σε σημειο να μπορεις να αναπνευσεις απο τα γελια...και μολις εχει κλεισει τα 20!!!!Παρολα αυτα ειναι με μια κοπελα εδω και πολυ καιρο και περνανε καλα!Για εμενα ειναι τα παντα!Τον αγαπαω περισσοτερο απο ολο τον υπολοιπο κοσμο πανω στην Γη και μου λειπει περισσοτερο απο ολους τωρα που ειμαι μακρια τους!Αυτος ο κυριος λοιπον ειναι ο αδερφος μου !:)