Skip to main content


1. Ο νόμος της σειράς: Αν περιμένεις σε σειρά και αποφασίσεις να πας στη δίπλα που κινείται πιο γρήγορα, είναι αποδεδειγμένο ότι αυτή που άφησες θα αρχίσει να κινείται πιο γρήγορα.

02. Ο νόμος του τηλεφώνου: Όταν καλείς, λάθος αριθμό ποτέ δεν είναι απασχολημένο.

03. Ο νόμος της μηχανικής επιδιόρθωσης: Μόλις τα χέρια σου γεμίσουν με γράσο ή άλλο υλικό που λερώνει, θα σε πιάσει φαγούρα στη μύτη ή κάπου άλλου.

04. Ο νόμος του εργαστηρίου: Οποιοδήποτε αντικείμενο και αν πέσει, θα κυλήσει προς το λιγότερο προσιτό για εσένα μέρος.

05. Ο νόμος του λεωφορείου: Όταν είσαι στη στάση αρκετή ώρα και αποφασίσεις και ανάψεις τσιγάρο, τότε θα έρθει το λεωφορείο.

06. Ο νόμος του τσιγάρου: Μόλις ανάψεις τσιγάρο, θα προκύψει κάτι που πρέπει να κάνεις, μέχρι το τσιγάρο να καεί από μόνο του.

07. Ο νόμος του άλλοθι: Εάν πεις ψέματα στη δουλειά, ότι άργησες επειδή π.χ. έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου, την επόμενη μέρα το λάστιχο θα σκάσει πραγματικά.

08. Ο νόμος του αφρόλουτρου: Μόλις βυθιστείς στην μπανιέρα και έχεις χαλαρώσει, θα χτυπήσει το τηλέφωνο.

09. Ο νόμος της συνάντησης: Η πιθανότητα να συναντήσεις κάποιον που ξέρεις, αυξάνεται όταν είσαι με κάποιον που δεν θέλεις να σας δουν μαζί.

10. Ο νόμος του αποτελέσματος: Όταν ένα μηχάνημα δεν δουλεύει και προσπαθήσεις να το αποδείξεις στον ειδικό που έχει έρθει να το φτιάξει, τότε θα δουλέψει.

11. Ο νόμος του θεάτρου: Τα άτομα που έχουν θέσεις όσο πιο μακριά γίνεται από το διάδρομο, φτάνουν πάντα τελευταίοι.

12. Ο νόμος του καφέ: Μόλις φτιάξεις ζεστό καφέ στη δουλειά, το αφεντικό θα σου ζητήσει να κάνεις μια δουλειά που θα διαρκέσει ακριβώς μέχρι να κρυώσει ο καφές.

Comments

xaxaxaxaxaxa!!!

Eξυπνο!!!!

:)))
fish eye said…
πολυ ωραιο..ολα εχουν συμβει να παρει..ετσι ακριβως..!!
zoufitsa said…
Χχαχαχαχαχα πολυ καλο και αρκετα πετυχημενο....σε ολα εχεις δικιο παντως..!!!
Καλημερα Ανατολη μου..
allmylife said…
μα να είναι έτσι...ακριβώς έτσι!!!

και αυτό το 9...

:))
melomenos said…
όλα λίγο πολύ έτσι είναι!
πολύ ωραία, καλησπέρα σου
George said…
Τα πέτυχες όλα. Πολύ όμορφο.
Caesar said…
...και ο νομοθέτης αυτών: Μέρφυ !

καλησπέρα σας :)
teo said…
13. Ο νόμος της σχέσης : μόλις τα φτιάξεις με αυτόν που αγαπάς μετά θες να χωρίσεις γιατί θες άλλον!!!!...
Καλό βράδυ..
Alkyoni said…
"Ο νόμος του τσιγάρου: Μόλις ανάψεις τσιγάρο, θα προκύψει κάτι που πρέπει να κάνεις, μέχρι το τσιγάρο να καεί από μόνο του."
ο μόνος νόμος εξαίρεση σε μένα
Ίσως αν δεν ήταν εξαίρεση για μένα να κάπνιζα λιγότερο :/
καλό σου μήνα
GhostHunter said…
Πολύ καλό!

Μ' έκανες και χαμογέλασα...

Καλό μήνα ανατολή μου
Alexandra said…
λολ!
murfy's law, από την ανάποδη!
Anonymous said…
Νόμος 13:Όταν μου έρχεται να γράψω κάτι καλό δεν έχω ούτε καν στυλό δίπλα μου.
Ε λοιπόν αυτό προφανώς δεν ισχύει για σένα!!
Να ΄σαι καλά!
Ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας:):):)

Καντυ μου δεν το σκεφτηκα εγω παντως...για να λεμε και την αληθεια;)

φεγγαροαγκαλιασμενη πραγματι ολα εχουν τυχει;)

ΖΟΥΦΙΤΣΑ ειχε πλακα το εβαλα να μπει χαρουμενα ο μηνας:)

Αll My Life το εννια ειναι το πιο συνηθες...χαχαχαχα!!!:)

μελωμενε μου να σαι καλα!

George εκεινος που τα σκεφτηκε τα πετυχε με ακριβεια;)
CAESAR να σου πω την αληθεια δεν ηξερα τον νομοθετη!:p

oikogeneia kretinon ενω ολα τα αλλα μου εχουν τυχει αυτο μπορω να πω οτι δεν μου εχει τυχει:D

Αλκυονη μου δεν κανει καλο;)

Φαντασματακι μου φιλακιααααα:*** Να χαμογελας παντα!!!

Αλεξανδρα μου...το πιασες;)

Arthuro Bandini ευχαριστω παρα πολυ:)

Καλο μας μηνα παιδια:):):):)
Arthuro Bandini επειδη τυχαι βρεθηκα στο blog σου δεν θα συμφωνησω με το σχολιο που μου εκανες!!!!Γραφεις τελεια η τουλαχιστον ΠΟΛΥ καλυτερα απο μενα!!!
Καλημερα ομορφη ανατολη εκει που βρισκεσαι/
ελπιζω να πηγαινουν ολα καλα με τις σπουδες

Και ο Μερφυ είναι εκει για να τον πολεμαμε και να πηγαινουμε κοντρα/

εγω παντως λαμβανοντας υποψιν ολα αυτα που εγραψες και αλλα ακομα, εχω πετυχει να αντιτρεψω αρκετες φορες τους νομους αυτους/ ειπα αρκετες οχι ολες. Μιλαμε για πιθανοτητες τωρα

παντως τις προαλλες αγορασα ενα μικρο βιβλιαρακι που ειχε και τι δεν ειχε γυρω απο τον νομο του Μερφυ.πολυ ενδιαφερον

Popular posts from this blog

Το τελευταιο Post του χρονου!!!

Γεια σας… έφτασε ο καιρός και πρέπει να πάω και εγω σπιτάκι μου… να κάνω διακοπές να ηρεμήσω να μην διαβάζω…να ειμαι έξω για βόλτες… η με φίλους…! Ήδη έχει αρχίσει και μυρίζει Ελλάδα… Ναι…εγω μυρίζω Ελλάδα κάθε φορά που κατεβαίνω στο Ελ. Βενιζέλος! Πόσο μου έλειψαν όλα… και ας ξέρω ότι μετά, σε ένα μήνα δηλαδή που θα γυρίσω Swansea, θα μου έχει λείψει το εδώ…! Τώρα όμως, αχ και τι δεν θα έδινα ναι ήμουν με μια κίνηση εκεί… Είναι βασανιστική αυτή η αναμονή. Όλοι με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι θα κάνουμε κατά την διάρκεια των διακοπών μας και πως είναι τα πράγματα γενικώς εκεί… Εσάς θα σας χάσω για ένα μήνα.!!! Τελείως !!!! Εύχομαι σε ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ και στον καθένα ξεχωριστά καλές γιορτές και να περάσετε μια όμορφη πρωτοχρονιά!!! Χρονια πολλά σε όσους γιορτάζουν και να χαίρεστε τα αγαπημένα σας άτομα !!! Να πάρετε πολλά δώρα και πολύ αγάπη…να δώσετε επίσης και από τα δυο….Kαι γενικώς εύχομαι μέσα από την ψυχή μου ότι επιθυμείτε!!! Κλέαρχε ειμαι σίγουρη ότι οι γιορτές θα ναι τέλειες

Tελευταια φορα :)!!!

Θελω να ευχαριστησω τον Arturo για την προσκληση που μου εκανε και παλι στο παιχνιδι :) Ειναι τιμη μου και την δεχομαι.Ομως θα πω οτι ειναι η τελευταια φορα που παιζω:p και οτι αυτη τη φορα δεν θα πεταξω το μπαλακι Γιατι νομιζω οτι το παρακαμε...;) 1)Πιστευω οτι αν ολοι αυτοι που υποστηριζουμε οτι μπορουμε να αλλαξουμε το κοσμο, αν πραγματικα προσπαθησουμε τοτε μπορουμε...αλλα δεν προσπαθουμε! 2)Τον πρωτο ερωτα της ζωης μου τον λενε ΒΑΣΙΛΗ 3)Μισω τα κωμμοτηρια...αντιθετα με το μισο γυναικειο πληθυσμο! 4)Δενομαι με αντικειμενα...ας πουμε το κινητο μου...ενα κουκλακι που εχω απο τριων ετων και αλλα πολλα!:p 5)Αυτη ειμαι εγω και ουδεμια σχεση εχω με την κοπελα στο avatar:s

Αφιερωμενο στον Νικο!

O κυριος στην photo ειναι το πιο γλυκο πλασμα στον κοσμο!Ευαισθητος ρομαντικος γλυκος εχει αρχες και ξερει να φερεται αναλογα με τις περιστασεις!γραφει ποιηματα και εχει ταλεντο!Διαθετει απιστευτο χιουμορ...σε σημειο να μπορεις να αναπνευσεις απο τα γελια...και μολις εχει κλεισει τα 20!!!!Παρολα αυτα ειναι με μια κοπελα εδω και πολυ καιρο και περνανε καλα!Για εμενα ειναι τα παντα!Τον αγαπαω περισσοτερο απο ολο τον υπολοιπο κοσμο πανω στην Γη και μου λειπει περισσοτερο απο ολους τωρα που ειμαι μακρια τους!Αυτος ο κυριος λοιπον ειναι ο αδερφος μου !:)