Skip to main content

Το τελευταιο Post του χρονου!!!




Γεια σας… έφτασε ο καιρός και πρέπει να πάω και εγω σπιτάκι μου… να κάνω διακοπές να ηρεμήσω να μην διαβάζω…να ειμαι έξω για βόλτες… η με φίλους…!
Ήδη έχει αρχίσει και μυρίζει Ελλάδα… Ναι…εγω μυρίζω Ελλάδα κάθε φορά που κατεβαίνω στο Ελ. Βενιζέλος! Πόσο μου έλειψαν όλα… και ας ξέρω ότι μετά, σε ένα μήνα δηλαδή που θα γυρίσω Swansea, θα μου έχει λείψει το εδώ…!

Τώρα όμως, αχ και τι δεν θα έδινα ναι ήμουν με μια κίνηση εκεί… Είναι βασανιστική αυτή η αναμονή. Όλοι με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι θα κάνουμε κατά την διάρκεια των διακοπών μας και πως είναι τα πράγματα γενικώς εκεί…

Εσάς θα σας χάσω για ένα μήνα.!!! Τελείως !!!! Εύχομαι σε ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ και στον καθένα ξεχωριστά καλές γιορτές και να περάσετε μια όμορφη πρωτοχρονιά!!! Χρονια πολλά σε όσους γιορτάζουν και να χαίρεστε τα αγαπημένα σας άτομα !!!

Να πάρετε πολλά δώρα και πολύ αγάπη…να δώσετε επίσης και από τα δυο….Kαι γενικώς εύχομαι μέσα από την ψυχή μου ότι επιθυμείτε!!!

Κλέαρχε ειμαι σίγουρη ότι οι γιορτές θα ναι τέλειες στην υπέροχη Σαντορίνη αν και εσυ θα τιμησεις το εξωτερικο. Να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς και να χεις ότι επιθυμείς:)(μην παρεις δουλειες μαζι σου δεν θα τις κανεις;))
Σκέφτομαι άρα υπάρχω, Phile με ένα μωρό μέσα στο σπίτι οι γιορτές είναι «πολύχρωμες» καινούργια εμπειρία κάθε χρόνος που μεγαλώνει! Να περάσεις καλά με την οικογένεια σου!:)
Nassos εύχομαι να περάσεις τις γιορτές όπως επιθυμείς:)
Ghost-hunter-gr Φαντασματακι μου γλυκό θέλω να ελπίζω ότι την γλεντάς την ζωη σου:) και το ίδιο θα κανείς αυτές τις μέρες από μένα ένα μεγαλο χαμόγελο και ένα γλυκό φιλι :)
Εκείνος και ο Μενιος shades μου να περάσεις τις ομορφότερες μέρες του χρόνου:) και να υποδεχθείς τον νέο με ένα μεγαααααλο χαμόγελο:)
Candy Αγάπη μου γλυκιά εσύ να σαι με τον Τερρυ σου αγκαλια και να βλέπετε μαζί το ξημέρωμα του καινούργιου χρόνου! Χρονια Πολλά και Καλή Χρονια:)
AsKaRdAmUkTi Για σας κύριε μου εύχομαι να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε και όπως επιθυμείτε τις γιορτές. Από εμένα έχετε τις καλύτερες ευχές από καρδιάς:)
Maraki Η Θεσσαλονίκη είναι πανέμορφη γενικώς, αν και δεν ήμουν ποτέ εκεί Χριστούγεννα νομίζω ότι θα ναι πιο όμορφα ακόμα… Στα 30 χλμ (Γιαννιτσά) έχετε όμορφα αγόρια κάνε καμία βόλτα;) Πολύ πιθανόν να ανέβω για 3 μέρες 27-30 στα μέρη σου!:)
To Γυφτάκι με το Ντέφι του και η Λούκι
Εσείς είστε και τρεις :)
Λοιπόν γυφτάκι επειδή την τελευταία φορά που διάβασα ποστ σου δεν ήσουν και πολύ καλά ελπίζω να σαι καλύτερα, η να βρήκες την πολωνέζα 1,80 :D Καλές γιορτές
Ντεφακι μου…εύχομαι να περάσεις πολύ όμορφα και να φιλάς τα πατουσακια της κόρης σου:D Kαλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά!!!:)
Λούκι μου ότι επιθυμείς και να σαι καλά!!! Εύχομαι να περάσεις καλά και να σαι μαζί με ανθρώπους που αγαπάς!:) (πως σου φαινεται ο Οσαμα Γιρλαντεν στη foto;) )
Γιώργο μου καλές γιορτές και να χεις αγκαλια το αστεράκι σου καθώς μπαίνει ο νέος χρόνος:)
ΑLL my life εσείς αγαπητή μου κύρια ξεκινήσατε τις διακοπές πριν από μένα:D Να περάσεις όμορφα, ακόμα και αν δεν μας φτάνουν οι στιγμές αν ενώσουμε όλες τις όμορφες φτιάχνουμε έναν υπέροχο χρόνο! Ελπίζω οι γιορτινές στιγμές σου να ναι όλες υπέροχες και ο νέος χρόνος να σου φέρει μόνο όμορφες στιγμές!
Sigmataf Αγαπητέ μου σου εύχομαι να περάσεις όπως ακριβώς ονειρεύεσαι τις ημέρες των γιορτών! Have fun ;)
ANGEL Αγκελουδακι νομίζω ότι εισαι ο μόνος που ειμαι 100% σίγουρη ότι θα περάσεις τέλεια:) παρόλα αυτά στο εύχομαι και ολόψυχα…Καλές γιορτές!
Serenity εισαι υπέροχο κορίτσι…Σου εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά … ότι επιθυμείς να γίνει πραγματικότητα:)
Anna-Maria μου ένας πολυτάλαντος άνθρωπος σαν εσένα νομίζω ότι εμπνέεται τις γιορτές και δημιουργεί… αν δεν γίνει αυτό σου εύχομαι να περάσεις όμορφα και ήρεμα τις γιορτές μαζί με την κόρη σου και την οικογένεια σου:)
Hλιαχτιδα μου οι γιορτές να ναι τόσο γλυκείες όσο η παρουσία σου στον blogokosmo! Kαλά να περάσεις και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος!:)
Aλεξανδρα εύχομαι να περάσεις πολύ όμορφα τις γιορτές που πλησιάζουν και ο νέος χρόνος να σου φέρει έμπνευση:) Ανυπομονώ να διαβάσω καινούργια σου κείμενα τον Ιανουάριο:)
Mε το φεγγάρι αγκαλια γλυκιά μου χαμογέλα και να σκέφτεσαι θετικά… όλα τότε είναι καλύτερα! Να ξέρεις ότι σε όλους πάντα κάτι μας λείπει όμως ας μην είμαστε πλεονέκτες… Υγειά και ευτυχία… κυρίως αλλά και ότι άλλο επιθυμείς!!! Καλές γιορτές!!!!
Alicia γλυκό μου κορίτσι Καλές γιορτές και ότι επιθυμείς:)
Ζουφιτσα μας Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά Ζουφιτσα… Μαζί με άτομα που αγαπάς πολύ και σ’ αγαπάνε. Αυτές οι τελευταίες μέρες του 2006 να ναι η πιο χαρούμενες όλου του χρόνου:)
Melomenos Μελωμένες γιορτές: D Nα περάσεις όσο πιο όμορφα μπορείς να φανταστείς και να χεις ότι επιθυμείς :) Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά
Skouma Gypsy δεν νομιζω να υπαρχει θεμα...ΘΑ περασετε τελεια;)
Margo Dark Morpheys Σας ευχομαι τα καλυτερα και το ξερετε ουτως η αλλως :)

Comments

annamaria said…
Υπεροχες οι ευχες σου και υπεροχο να στειλεις τις ευχες σου στον καθενα μας ξεχωριστα!
Μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι κατ αρχην καλο σου ταξιδι, με το καλο να φτασεις στα αγαπημενα σου προσωπα, να περασεις τις καλυτερες γιορτες και να σε αγαπανε ολοι!!
Φιλια πολλα, σε περιμενουμε....
philos said…
WOW, που λέει και ο υιός!
Ευχές χωριστα στον καθένα! WOW!

Σου εύχομαι όμορφες μαγικές γιορτές, με μοναδικές στιγμές και με αγαπημένα πρόσωπα ολόγυρά σου.
Θα σε περιμένουμε εδώ να σου ευχηθούμε και ευχές για την νέα χρονιά.

Με το καλό να έρθεις Ανατολή στην Ελλάδα! (διττό μήνυμα!!!)
;ppp
thegypsy said…
Δεν θα σχολιάσω το φετινό τρίμηνο που πέρασε μέχρι να έρθουν τα φετινά Χριστούγεννα αλλά το περσινό που ειλικρινά θα μου μείνει ΑΞΕΧΑΣΤΟ!!!
Στιγμές φρίκης, γέλιου, κατάθλιψης, κουράγιου, συμπαράστασης... Και μια εικόνα που δεν θα μπορέσει ποτέ να αλοιωθεί απο το μυαλό μου ποτέ, εσύ κι εγώ σε λεοφωρείο για το Heathrow πέρσι με ένα ακουστικό η καθε μία στο αυτί ακούγαμε Καζούλη και περιμέναμε να φτάσει στο σημείο για να φωνάξουμε "...ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗΗΗΗ!!!" κι ας μας κοίταζαν όλοι οι Άγγλοι με μισό μάτι...!
Αυτά είναι αναμνήσεις ζωής κι έχουμε ζήσει πολλές τέτοιες εμπειρίες μαζί...
Οι ευχές κατ'ιδίαν;)
GhostHunter said…
Γλυκό μου πλάσμα, έχεις την δύναμη να μου φέρνεις το χαμόγελο. :)

Καλά Χριστούγεννα και όμορφη πρωτοχρονιά.
Αξίζεις το καλύτερο.

Καλώς να μας έρθεις.
Πολλά γλυκά φιλιά....
nassos said…
Thank You. Εάν θες να συναντηθούμε, στείλε e-mail. ;)
fish eye said…
οι πρωτες χριστουγεννιατικες οι ευχες σου..τι ομορφες..ευχομαι να πραγματοποιηθουν..ως προς εμενα..αλλα και ως προς εσενα γλυκια μου..να περασεις τις πιο ομορφες γιορτες κι ολες οι προσδοκιες σου να γινουν πραγματικοτητα..με το καλο να ερθεις στην πατριδα..φιλια..το Γεναρη με το καλο..!!
Ανατολίτσα, έχεις και τις δικές μας ευχές!
Επίτρεψέ μου όμως δύο παραπονάκια:
α) είμαι ο μόνος που αποκαλείς "κύριο"! Δηλαδή τόσο μεγάλος φαίνομαι;
β) είσαι με τα καλά σου; προτείνεις στο Μαράκι μου να πάει στα Γιαννιτσά να βρει αγόρια; Τι να σου πω... θα σε πάρω στο γάμο μου να μου πεις "και του χρόνου"...

Φιλάκια....
Ανατολη μου πολυ πολυ πολυ γλυκα αυτα που γραφεις για ολους!!
Οσο για μενα και τον Τερρυ σε περιμενουμε να γυρισεις συντομααα!!
Καλες γιορτες γλυκουλι μας:)
Σμουααατς!!
Klearchos said…
Ανατολή, σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!! Σου εύχομαι και εγώ με την σειρά μου να περάσεις καλά εδώ στην Ελλάδα με αυτούς που αγαπάς... Εύχομαι, επίσης, κάθε καινούργιος χρόνος που θα έρχεται να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο που θα φεύγει...
Shades said…
Οι καλύτερες ευχές να σε συντροφεύουν όλο το μήνα.
Να περάσεις θαυμάσια κοντά σε αγαπημένα για σένα πρόσωπα..
Σε περιμένουμε..
Καλημερούδια.
Λούκι said…
Ανατολή,
περάσεις πολύ πολύ καλά, γιατί σου αξίζει πραγματικά!
Σ' ευχαριστούμε για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια.
Μόλις σε ανακάλυψα μέσω του κλέαρχου, γλυκειά Ανατολή. Ανταποδίδω τις ευχές και καλώς να μας έλθεις. Επίσης σου εύχομαι κάθε επιτυχία στο αντικείμενο που έχεις αφιερωθεί. Ελπίζω να τα λέμε. Μπάινεις link για να σε βρίσκω εύκολα. πάντα να γελάς και να είσαι αισιόδοξη.
melomenos said…
τι τιμή είναι αυτή που μας έκανες;
Σου εύχομαι κι εσένα να περάσεις όσο πιό καλά και όμορφα μπορείς αυτές τις γιορτές και θα σε περιμένουμε να μας γυρίσεις πίσω ξανανιωμένη.
με ταχυδρόμο την καρδιά σου εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος
allmylife said…
σ' ευχαριστώ γλυκό μου πλάσμα.
έτσι να γυρίσεις!
έτσι γενναιόδωρη!

και όλα να γίνουν όμορφα και για σένα - όλα!!!
Y. K. said…
καλες γιορτες κοριτσακι :)
να περασεις πολυ πολυ ομορφα πλαι στα αγαπημενα σου προσωπα..και να επιστρεψεις γρηγορα με εμπειριες που θα μας περιγραψεις στο ημερολογιακι σου
φιλια πολλα :)
Καλά να περάσεις..!!
Καλές γιορτές...!!
Dark_Morpheus said…
Δεν ξέρω τι εννοείς :P Άντε ρεεεε...ΈΛΑ!!Σε περιμένουμε :D
Kουκλίτσα μου γλυκιά με συγκίνησες... Σ΄ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου!
Να έχεις ένα πολύ όμορφο ταξίδι & να περάσεις πανέμορφα στις γιορτές με τους αγαπημένους σου! Ο καινούριος χρόνος εύχομαι να πλημμυρίσει τη ζωή σου με πολλή, αληθινή αγάπη!
Σε περιμένουμε να γυρίσεις πάλι με το καλό για να μας συντροφεύεις με τη γλύκα & τη σπιρτάδα σου!

PS: Κι ένα χαδάκι από μένα στο σκυλάκο σου!
Anonymous said…
καλή μου χρόνια πολλά
να περάσεις όμορφα, να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις και σου εύχομαι το 2007 να είναι από τις καλύτερες χρονιές της ζωής σου!

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου...

xoxo
γιώργος said…
ένα μεγάλο ευχαριστώ...
και από το αστεράκι μου...
να είσαι καλά και με το καλό να επιστρέψεις...
χρόνια καλά και ευτυχισμένα...
εύχομαι ο νέος χρόνος να σου φέρει αυτό που επιθυμείς...

καληνύχτα ανατολή...
zoufitsa said…
Aνατολη μου δυστυχως δεν προλαβα να σε ευχαριστησω πριν φυγεις μιας και ειχα τρεξιματα και παλι με μετακομισεις και δεν ειχα ιντερνετ,...
Σε ευχαριστω γλυκεια μου για τις ζεστες ευχουλες σου να εισαι καλα.!!
Σου ευχομαι να περασεις πολυ πολυ ομορφα ζεστα με πολυ αγαπη και χαμογελα κοντα σε αυτους που αγαπας και σε αγαπουν.Να χορτασεις Ελλαδιτσα και να φορτωσεις τις μπαταριουλες σου..
Θα μας λυψεις αρκετα αλλα ειμαι σιγουρη πως η απουσια σου αξιζει να χαρεις αυτα που επιθυμεις καλη μου...
Καλες γιορτες καλη χρονια να εχεις Ανατολη μου και πανω απο ολα ΥΓΕΙΑ το ποιο πολυτιμο αγαθο μας...

Φιλια κουκλιτσα :):)
Anonymous said…
Ανατολίτσα καλές γιορτές γεμάτες όμορφες εικόνες που θα σε συντροφεύουν οταν γυρίσεις πίσω!!

Πολύ θα θελα να σε δω στη Θεσσαλονίκη αλλά τις μέρες που θα ανέβεις, εγώ θα κατέβω (λες να βρεθούμε στο Ελ. Βενιζέλος ή στο Μακεδονία?).

φιλιά
. said…
Σ'ευχαριστώ πολύ Αντολή!Εύχομαι να περάσεις κι εσύ τέλεια!
Πολλά πολλά φιλιά!
Ανατολίνη, αν πω ότι δεν μου έλειψες θα γίνω ... πινόκιο.
Εύχομαι υγεία και τα άλλα θα έλθουν με την ώρα τους...
Serenity said…
Ανατολή, νομίζω ότι κοκκίνησα λιγάκι... Σ'ευχαριστώ από καρδιάς και σου εύχομαι κάθε μέρα να είναι μια γιορτή... Αγάπη, χαρά, υγεία και ... γαλήνη φυσικά ;)
Να περάσεις πολύ, πολύ όμορφα με τους ανθρώπους που αγαπάς!
Ντεφι said…
τα πως και τα γιατί με mail,

ευχαριστώ για πολλά,

ευχές για το καλό,

να είσαι πάντα μια νέα ανατολή για αυτόν τον εκλεκτό που λαχταράς κι ακτίνα φωτεινή ζωής για όσους σ' αγαπούν.

καλή χρονιά καλό μου.
Klearchos said…
Ωραία... Βλέπω ότι θα είμαι ο πρώτος που θα γράψει σχόλιο αυτή τη χρονιά στο blog σου... Κάνω "ποδαρικό" λοιπόν έστω καισε post με τίτλο το τελευταίο post του χρόνου...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη...
allmylife said…
ακόμη δεν γύρισες μικρούλα;
Καλή Χρονιά!!!
Ντεφι said…
ΑΝΤΕ ΚΟΥΚΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ;;;

ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ
Γύρνσ ρε συ.... πάθαμε στερητικό σύνδρομο!
Anonymous said…
Γύρισες επιτέλους!!!!

χιχιχιχι!!!!!

Popular posts from this blog

Tελευταια φορα :)!!!

Θελω να ευχαριστησω τον Arturo για την προσκληση που μου εκανε και παλι στο παιχνιδι :) Ειναι τιμη μου και την δεχομαι.Ομως θα πω οτι ειναι η τελευταια φορα που παιζω:p και οτι αυτη τη φορα δεν θα πεταξω το μπαλακι Γιατι νομιζω οτι το παρακαμε...;) 1)Πιστευω οτι αν ολοι αυτοι που υποστηριζουμε οτι μπορουμε να αλλαξουμε το κοσμο, αν πραγματικα προσπαθησουμε τοτε μπορουμε...αλλα δεν προσπαθουμε! 2)Τον πρωτο ερωτα της ζωης μου τον λενε ΒΑΣΙΛΗ 3)Μισω τα κωμμοτηρια...αντιθετα με το μισο γυναικειο πληθυσμο! 4)Δενομαι με αντικειμενα...ας πουμε το κινητο μου...ενα κουκλακι που εχω απο τριων ετων και αλλα πολλα!:p 5)Αυτη ειμαι εγω και ουδεμια σχεση εχω με την κοπελα στο avatar:s

Αφιερωμενο στον Νικο!

O κυριος στην photo ειναι το πιο γλυκο πλασμα στον κοσμο!Ευαισθητος ρομαντικος γλυκος εχει αρχες και ξερει να φερεται αναλογα με τις περιστασεις!γραφει ποιηματα και εχει ταλεντο!Διαθετει απιστευτο χιουμορ...σε σημειο να μπορεις να αναπνευσεις απο τα γελια...και μολις εχει κλεισει τα 20!!!!Παρολα αυτα ειναι με μια κοπελα εδω και πολυ καιρο και περνανε καλα!Για εμενα ειναι τα παντα!Τον αγαπαω περισσοτερο απο ολο τον υπολοιπο κοσμο πανω στην Γη και μου λειπει περισσοτερο απο ολους τωρα που ειμαι μακρια τους!Αυτος ο κυριος λοιπον ειναι ο αδερφος μου !:)